Στην Κεφαλλονιά ο Ολυμπιακός

Αντιπροσωπεία των “ερυθρολεύκων” βρίσκεται στο νησί για να μοιράσει δώρα. Προς εκταμίευση οι 500.000 ευρώ για την ανακατασκευή των σχολείων.

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Κεφαλλονιάς βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού την οποία και υποδέχθηκαν μέσα σε αποθέωση πάνω από 100 φίλοι της ομάδας στο αεροδρόμιο αλλά και ο δήμαρχος του νησιού, Αλέξανδρος Παρίσης. Οι “ερυθρόλευκοι” θα επισκεφθούν σχολεία
στο Ληξούρι και το Αργοστόλι όπου και θα μοιράσουν δώρα στα παιδιά.

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης με επιστολή του προς τον δήμαρχο του νησιού γνωστοποίησε την πρόθεσή του να συμβάλει με το ποσό των 500.000 ευρώ στην ανακατασκευή τεσσάρων σχολείων, ενώ επεσήμανε ότι τα χρήματα είναι ήδη διαθέσιμα για εκταμίευση οι οποία θα γίνεται σταδιακά και με βάση την πρόοδο των έργων.

Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας στο νησί αποτελείται από από τον Σύμβουλο Στρατηγικής της Διοίκησης Κριστιάν Καρεμπέ, τον Γενικό Αρχηγό της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Γρηγόρη Γεωργάτο, τον Διευθυντή Επικοινωνίας, Κώστα Καραπαπά, τον ποδοσφαιριστή Μιγκέλ Τόρες, τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Βασίλη Τοκάκη και τον Διευθυντή Προμηθειών Βαγγέλη Μεσσάρη.
Keywords
Τυχαία Θέματα