Βενγκέρ: Υπερβολικός ο Ρόμπεν

Για το πέναλτι που κέρδισε ο Ολλανδός αλλά και αυτό που έχασε ο Οζίλ μίλησε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Υπερβολική χαρακτήρισε την αντίδραση του Άριεν Ρόμπεν στη φάση που κέρδισε πέναλτι ο Ολλανδός, ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός υποστήριξε ότι η απόφαση του διαιτητή “σκότωσε” το παιχνίδι, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την εκτέλεση πέναλτι του Οζίλ.

Αρχικά ο Βενγκέρ τόνισε για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου: «Νομίζω ότι το δεύτερο ημίχρονο ήταν βαρετό για τους ουδέτερους. Ο διαιτητής πήρε μια απόφαση
που σκότωσε το παιχνίδι. Στην Ιταλία σε αποβάλλουν για τέτοια φάουλ. Νομίζω ότι ο τερματοφύλακάς μας βγήκε έξυπνα για τη μπάλα. Άγγιξε τον Ρόμπεν, ο οποίος αντέδρασε υπερβολικά. Το είπα στον Ρόμπεν. Έχει την εμπειρία για να ξέρει πότε να αντιδράσει υπερβολικά. Απλά ένιωσα ενοχλημένος. Ήταν ένα σπουδαίο ματς μέχρι το ημίχρονο και δεν υπήρχε καθόλου ματς στο δεύτερο ματς».

Εν συνεχεία ο τεχνικός των “καννονιέρηδων” μίλησε και για το πέναλτι που έχασε ο Οζιλ: «Ο Οζίλ έχασε ένα πέναλτι. Προτιμώ όταν ο κόσμος τρέχει όπως πρέπει στη μπάλα. Έτσι είναι το στιλ του, τι μπορώ να πω; Έπρεπε να σκοράρουμε από αυτό το πέναλτι. Στη συνέχεια επηρεάστηκε από αυτό. Νομίζω ότι ήθελε να τα πάει τόσο καλά, που τον επηρέασε. Μπορούσες να δεις ότι κουνούσε το κεφάλι του πέντε-δέκα λεπτά μετά την εκτέλεση. Είχε τεράστιο αντίκτυπο στο παιχνίδι του».
Keywords
Τυχαία Θέματα