Στην Ευελπίδων ο παιδοκτόνος

Ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας δίνει, αυτήν την ώρα, συμπληρωματική απολογία ο 27χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε και τεμάχισε την τετράχρονη κόρη του.Ο κατηγορούμενος μετήχθη, χθες, από τις φυλακές της Κέρκυρας καθώς πρόκειται να δικαστεί από το αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαστική λειτουργός θέλει να υποβάλει συγκεκριμένες ερωτήσεις στον πατέρα του παιδιού, καθώς κρίνει ότι πρέπει να διευκρινιστούν σημεία της υπόθεσης που δεν είναι ξεκάθαρα, με βάση τις καταθέσεις που έχουν δοθεί.

Ο 27χρονος παιδοκτόνος

μεταφέρθηκε από τις φυλακές της Κέρκυρας, όπου κρατείται σε ειδικό χώρο για λόγους ασφαλείας, ενώ η 25χρονη μητέρα, από τις γυναικείες φυλακές στον Ελαιώνα Θηβών, όπου οδηγήθηκε μετά την απόφαση για προφυλάκισή της.

Εν τω μεταξύ, σε ψώνια φέρεται να είχε επιδοθεί η 25χρονη μητέρα της Άννυ και ο σύντροφός της το διάστημα που είχε «εξαφανιστεί» η τετράχρονη κόρη τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, από τη στιγμή που έφτασε στην Ελλάδα ως την ημέρα που ξεκίνησαν οι απανωτές προσαγωγές της στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής η μητέρα της Άννυ έδωσε 800 ευρώ για τοποθέτηση εξτένσιον, αγόρασε κινητό αξίας περίπου 500 ευρώ, έκανε μόνιμο μανικιούρ με λογότυπο Louis Vuitton, αξίας περίπου 150 ευρώ, αντίστοιχο πεντικιούρ, γυναικείους καλλωπισμούς, αγορές επώνυμων ρούχων, δερμάτινων μπουφάν, γυαλιών Ray Ban και παπουτσιών.

Συνολικά σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέσα σε 10 ημέρες οι γονείς της Άννυ ξόδεψαν 8.000 ευρώ από τα συνολικά 12.000 ευρώ, που φαίνεται να της έδωσε ο 50χρονος Γερμανός, με τον οποίο βρέθηκε για περίπου ένα μήνα στη Γερμανία.

Τέλος, παρά το γεγονός οτι έχουν περάσει μέρες απο τότε που η μικρούλα 4χρονη Άννυ βρήκε φρικτό τέλος από τον παιδοκτόνο πατέρα της, απλοί πολίτες προσέρχονται καθημερινά επί της Μιχαήλ Βόδα που έμενε το παιδί σε ένα υπόγειο και αφήνει λουλούδια, κεράκια και κουκλάκια στη μνήμη της.

Τα μηνύματα του κόσμου που είναι ακριβώς στο παράθυρο του υπογείου συγκλονίζουν: «Ψυχούλα μου θα ζεις στις καρδιές μας», «Γλυκό, αθώο και χαριτωμένο κοριτσάκι μας, να είσαι πάντα ευτυχισμένο και ήρεμο, ανάμεσα στα άλλα αγγελούδια. Είσαι συνέχεια στο μυαλό μας. Είμαστε δυο μανούλες που αγαπούν όλα τα παιδάκια του κόσμου», «Αντίο Άννυ! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Αξίζεις την καλύτερη θέση στον παράδεισο. Δεν εχεις θέση στην βρωμερή μας κοινωνία. Να είσαι πάντα καλά εκεί πάνω...Σε αγαπάμε όλοι. Καλό ταξίδι. Είσαι πλέον ελεύθερη», είναι ορισμένα απο τα συγκλονιστικά μηνύματα του κόσμου.

Φωτορεπορτάζ: Κώστας Κορέλλης

Keywords
Τυχαία Θέματα