Αναβάλλεται η επίσκεψη Μοσκοβισί στην Αθήνα

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη στη χώρα μας του επιτρόπου οικονομικών υποθέσεων, Pierre Moscovici, για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κομισιόν. Μια νέα ημερομηνία θα επαναπροσδιοριστεί πολύ σύντομα, προστίθεται στην ανακοίνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσκεψη αναβάλλεται λόγω του θανάτου της μητέρας του Ευρωπαίου επιτρόπου.

Συνάντηση με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ αναμένεται να έχει

αύριο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες για το προσφυγικό.

Εν τω μεταξύ στις 15.00 συνεδριάζει, υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκη, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής, στο οποίο -σύμφωνα με κυβερνητική πηγή- θα συζητηθούν η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η θεσμοθέτηση νέων αναπτυξιακών εργαλείων και η επιτάχυνση των διαδικασιών για την επιτυχή ολοκλήρωση των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Την ίδια ώρα όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, υψηλότερους στόχους κεφαλαιακής επάρκειας έχει θέσει η ΕΚΤ στα τεστ αντοχής που διενεργεί στις τέσσερις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες κάτι που θα τις υποχρεώσει να αναζητήσουν κάποια δισ ευρώ πέρα από τις αρχικές εκτιμήσεις .

Keywords
Τυχαία Θέματα