Σούπερ Λιγκ:Το Λεκανοπέδιο κρίνει την πρωτιά

Σε Μαρούσι και Περιστέρι θα διεξαχθούν σήμερα οι αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:15, Novasports 2) και τον Ατρόμητο να φιλοξενεί την ΑΕΚ (17:00, Novasports 2).

Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση,
η 4η ημέρα είναι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια της διαδικασίας. Αν ο ΠΑΟΚ φύγει νικητής από το Ολυμπιακό Στάδιο θα καταστεί φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην ειδική βαθμολογία, που δίνει έξοδο στους προκριματικούς του τσάμπιονς λιγκ. Ταυτόχρονα, ο Παναθηναϊκός θα έχει ουσιαστικώς τεθεί «νοκ άουτ» από τη διεκδίκησή της, οπότε εκ των πραγμάτων η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα παίζει με την «πλάτη στον τοίχο» για ένα μόνο αποτέλεσμα, τη νίκη.

Στα δυτικά προάστια, η αναμέτρηση του Ατρόμητου με την ΑΕΚ αναμένεται αμφίρροπη. Το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη μετρά μόνο μια ήττα στα πλέι οφ, εκείνη από την Ένωση την προηγούμενη αγωνιστική και σήμερα θα παίξει το τελευταίο «χαρτί» του για να παραμείνει κοντά στους πρωτοπόρους. Από τη πλευρά των «κιτρινόμαυρων», πάντως, άλλο ενδεχόμενο από το τρίποντο δεν υφίσταται, αφού αν νικήσουν ίσως το βράδυ να τους βρει στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες): ΠΑΟΚ 7, ΑΕΚ 6, Παναθηναϊκός 5, Ατρόμητος 2.

Πηγή: naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα