Σούπερ Λιγκ: Το… 33 (δεν) φτάνει

Του Διονύση Δελλή

Ταχθεσινά πρώτα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής σχεδόν... συνωμότησαν.Η νίκη του Άρη στο Περιστέρι (0-1) ανεβάζει τον πήχη της «σωτηρίας» στους 33+βαθμούς και πιθανότατα το πλέον αδιάφορο πρωτάθλημα στην ιστορία της Σούπερ Λίγκας(με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός το έχει κατακτήσει από τον Αύγουστο) τώρα στον επίλογοπήρε φωτιά.

Η ήττατης

Βέροιας από τον ΠΑΟΚ κάνει τα πράγματα ακόμη πιο περίπλοκα και μέσα από τοσημερινό Πανθρακικός-ΟΦΗ θα φανεί πόσες ομάδες θα καρδιοχτυπήσουν μέχρι το φινάλε.Διότι εξαιρώντας την Κέρκυρα που έχει υποβιβαστεί εβδομάδες τώρα, όλοι οι υπόλοιποιπαλεύουν να αποφύγουν την δεύτερη θέση από το τέλος που οδηγεί στην ΦούτμπολΛιγκ. Πανθρακικός (27β.), Άρης (29β), Βέροια (30β.) αλλά και ΑΕΚ (30β) και ΟΦΗ (31β)είναι σε αυτό το «καταραμένο μονοπάτι». Και όπως φαίνεται κανείς δεν μπορεί νανοιώθει σιγουριά. Μέχρι το Σάββατο το πρωί τα... κομπιουτεράκια έδειχναν ότι οι 32βαθμοί εξασφαλίζουν την παραμονή. Τώρα ακόμη και οι 33 μοιάζουν λίγοι σε πρώτηανάγνωση. Όλες οι εμπλεκόμενες ομάδες μπορεί να φτάσουν ως εκεί. Άρα το όριοανεβαίνει επικίνδυνα.

Είπαμεήδη ότι Πανθρακικός και ΟΦΗ παίζουν μεταξύ τους, το μεσημέρι (15.00). Για την28η αγωνιστική όμως ματς έχει και η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει στα Γιάννενατον ΠΑΣ. Το ματς αυτό γίνεται αύριο και έχει «διπλό» ενδιαφέρον καθώς και οι γηπεδούχοι«καίγονται» για το τρίποντο, θέλοντας να κρατήσουν την πέμπτη θέση στονβαθμολογικό πίνακα. Την θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ και κατά πάσα πιθανότηταστην Ευρώπη (εκτός αν πάρει το κύπελλο ο Πανθρακικός που αντιμετωπίζει στους ημιτελικούςτον Ολυμπιακό). Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής,αλλά και όσα ματς υπολείπονται για τις ομάδες που... εμπλέκονται στον υποβιβασμό.

Κέρκυρα-Λεβαδειακός1-2, ΠΑΟΚ-Βέροια 2-0, Ατρόμητος-Άρης 0-1, Πανθρακικός-ΟΦΗ (15:00), Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη(17.15), Πλατανιάς-Ολυμπιακός (17.15), Παναθηναϊκός-Πανιώνιος (19.30) , ΠΑΣ Γιάννενα-ΑΕΚ(8/4, 19.30).

ΗΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ

ΟΦΗ31β. (Πανθρακικός εκτός, Ατρόμητο εντός, Αστέρας Τρίπολης εκτός)

ΑΕΚ30β (ΠΑΣ Γιάννενα εκτός, Πανθρακικός εντός,Ατρόμητος εκτός)

Βέροια30β (Πλατανίας εντός, Παναθηναϊκός εκτός)

Άρης29β (Αστέρας Τρίπολης εντός, Ξάνθη εκτός)

Πανθρακικός27β (ΟΦΗ εντός, ΑΕΚ εκτός, Κέρκυρα εντός)

Keywords
Τυχαία Θέματα