Κηδεύτηκαν οι σμηναγοί

Σήμερα τελούνται οι κηδείες των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στο δυστύχημα στην αεροπορική βάση του Los Llanos, στο Albacete της Ισπανίας.Η νεκρώσιμη ακολουθία του σμηναγού Παναγιώτη Λάσκαρη τελέστηκε στον Ιερό ναό Αγίου Αντωνίου, στη Ριζούπολη Αττικής.

Στεφάνι, μεταξύ άλλων, έστειλαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Μιχάλης Κωσταράκος, ενώ η οικογένεια έχει ζητήσει αντί στεφάνων να δωθούν λεφτά στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων

ο νέος υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής του, Κώστας Ήσυχος βρέθηκαν στον ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στη Ριζούπολη για να αποχαιρετίσει τον σμηναγό Παναγιώτη Λάσκαρη, τον έναν από τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα με το F16 στην Ισπανία.

Οι σοροί των δύο αξιωματικών μεταφέρθηκαν στην Αθήνα με αεροσκάφος C-27J της Πολεμικής Αεροπορίας. Στην αεροπορική βάση του Los Llanos παραμένουν η ομάδα διερεύνησης του δυστυχήματος καθώς και το κλιμάκιο που συμμετέχει στην άσκηση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα