Στις 9 μμ η ονομαστική ψηφοφορία

Απόψε στις 9 θα διεξαχθεί στην Βουλή η ονομαστική ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για τη μικρή ΔΕΗ. Νωρίτερα, σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό, τους οποίους κατηγόρησε ότι επιχειρούν να ξεπουλήσουν ότι απέμεινε, δημιουργώντας αρνητικά τετελεσμένα για την επόμενη Κυβέρνηση, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής,

ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει μικρή ΔΕΗ αλλά μεγάλα φιλέτα, τα οποία η Κυβέρνηση χαρίζει σε ιδιώτες.

Σχολιάζοντας τη στάση της Κυβέρνησης στο θέμα του δημοψηφίσματος, αφού παρατήρησε ότι οι βουλευτές που το ζητούν είναι ήδη πολλοί περισσότεροι από 120, εξέφρασε την άποψη ότι αυτό που φοβάται η Κυβέρνηση είναι ότι αν συγκληθεί τώρα η Ολομέλεια θα βρεθούν και άλλοι κυβερνητικοί βουλευτές απέναντι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ.

Ακραία ρητορική με εμφυλιοπολεμικά χαρακτηριστικά, καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Μανιάτης.

Ακριβώς επειδή ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει με ποιους έχουμε να κάνουμε δεν θα του επιτρέψουμε να καταστρέψει τη χώρα χρησιμοποιώντας τα μόνα όπλα που διαθέτει, δηλαδή το ψεύδος, τις ύβρεις και τις ένοπλες συνιστώσες του.

Keywords
Τυχαία Θέματα