Σε κλοιό διαδηλωτών το κέντρο της Αθήνας

Απροσπέλαστο σήμερα το κέντρο της πρωτεύουσας εξαιτίας των μαζικών διαδηλώσεων κατά των περικοπών και των νέων μέτρων. Την αρχή σήμερα έκαναν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι καθώς και οι εργαζόμενοι στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη με πορείες προς τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης αντίστοιχα καθώς και οι εργαζόμενοι στους Δήμους, ενώ στις 12 το μεσημέρι ραντεβού στα Προπύλαια δίνουν οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων. Στο ίδιο σημείο είναι προγραμματισμένη για τις 12.30 η συγκέντρωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών. Την πρώτη τους συγκέντρωση  διαμαρτυρίας
θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις  16.30 στην Πλατεία Κολοκοτρώνη τα εν ενεργεία  στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και οι απόστρατοι.

Τρίωρη Παναττική στάση εργασίας για το μεσημέρι της Τετάρτης (12:00-15:00) αποφάσισε το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ενώ τα καταστήματα που λειτουργούν και σε απογευματινή βάρδια θα παραμείνουν κλειστά.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των εργαζομένων και πορεία προς τη Βουλή όπου θα συζητείται και θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Σε 24ωρη απεργία και οι νοσοκομειακοί γιατροί και εργαζόμενοι στα νοσοκομεία. Επίσης θα συνεδριάσουν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ για να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα φαρμακεία του Πειραιά.

«Οι φαρμακοποιοί θα πρέπει να επιδείξουν κοινωνική ευαισθησία καθώς είναι πιο ευνοημένοι έναντι των υπολοίπων και σε ένα με ενάμισι μήνα θα έχουν λάβει την επόμενη δόση των χρημάτων που τους οφείλονται», δήλωσε μιλώντας στον Αθήνα 984 και τον Τάκη Καμπύλη ο πρόεδρος του ΕΟΦ Γιάννης Τούντας.
Keywords
Τυχαία Θέματα