Συννεφιά στην Αττική

Γενικά αίθριος προβλέπεται για σήμερα ο καιρός με εξαίρεση τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, όπου αναμένονται σποραδικές καταιγίδες, ενώ δεν αποκλείονται οι βροχοπτώσεις στα υπόλοιπα ορεινά.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη: λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στη δυτική και κεντρική Μακεδονία κυρίως στα ορεινά, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και καταιγίδες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά βορειοανατολικοί. Θερμοκρασία:
από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: αρχικά γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί. Θερμοκρασία: από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: λίγες τοπικές νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και είναι πιθανό σε ορεινές περιοχές να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, οι οποίοι βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς. Θερμοκρασία: από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση στα βόρεια. Θερμοκρασία: από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές προγνώσεις
Αττική: γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς. Θερμοκρασία: από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στα γύρω ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη
Από τα δυτικά αλλάζει ο καιρός με συννεφιά και τοπικές βροχές, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η ΕΜΥ προβλέπει καταιγίδες, στα ΒΔ κατά τόπους ισχυρές.
Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αίθριος. Το απόγευμα όμως στα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.
Οι άνεμοι στα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι νοτίων διευθύνσεων 3 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή
Keywords
Τυχαία Θέματα