Σαμαράς: Στόχος να διορθώσουμε τις αδικίες

«Στόχος της κυβέρνησης να διορθώσουμε τις αδικίες. Ορισμένα βήματα λείπουν, ακόμα, για να τελειώσει οριστικά ο εφιάλτης, δήλωσε στο διάλογό του με τον Κάρολο Παπούλια, ενώπιον των δημοσιογράφων, ο Αντώνης Σαμαράς. Στις 6 το απόγευμα, ο κ. Σαμαράς θα έχει το πρώτο μετεκλογικό ραντεβού με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, την ώρα που η κυβέρνηση

βρίσκεται σε τροχιά ανασχηματισμού, ο οποίος πάντως αναμένεται να γίνει προς το τέλος Ιουνίου.

Η συνολική αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και του μετεκλογικού πολιτικού σκηνικού αναμένεται να απασχολήσει τα μέλη της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδριάζει το απόγευμα.

Μαίνεται η κρίση, την ίδια ώρα, στους μεγάλους χαμένους της κάλπης, όπως στη ΔΗΜΑΡ. «Καθόλου προσχηματική η παραίτησή μου, άλλωστε μου ζητούσαν να παραιτηθώ και πριν από τις εκλογές», τόνισε ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στον REAL FM. Πρόσθεσε πως δεν έχει καμία συσχέτιση η παραίτησή του με τη θέση της προεδρίας της Δημοκρατίας.

«Γκάφα του Φώτη Κουβέλη ο οποίος ανακοίνωσε την παραίτησή του πριν συνεδριάσουν τα όργανα καθώς άνοιξε συζήτηση που γεμίζει τα παραπολιτικά με κουτσομπολιά», τόνισε ο πρώην γραμματέας της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης μιλώντας στον Α984.

«Αναμενόμενη και αυτονόητη η κίνηση Κουβέλη, ωστόσο οι διαδικασίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν σύντομα», τόνισε επίσης στο σταθμό μας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης.

Την άποψη ότι η ΝΔ έχει βάλει στοίχημα να διαλύσει τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη ΔΗΜΑΡ εξέφρασε μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤΕΝΑ ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμένος. Σε φορτισμένο κλίμα συνεδριάζει, στο μεταξύ, σε λίγο ώρα, στη Βουλή η ΚΟ του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα