«Γυρίζουμε σελίδα»

«Ως Έλληνες γυρίζουμε σελίδα. Ήταν ένα διήμερο που έκανε πολύ καλό στην εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς,σε συν/ξη τύπου απο τις Βρυξέλλες. «Αποδεικνύεται ότι η Ευρώπη πρέπει να αναπτύξει τις δικές της πηγές ενέργειας» υπογράμμισε με αφορμή την κρίση στην Ουκρανία. Η Ελλάδα γίνεται ένας απο τους μελλοντικούς

πρωταγωνιστές στο να κλείσει την πληγή της ενεργειακής ανασφάλειας στην Ευρώπη, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός με αφορμή την κρίση στην Ουκρανία και τις προοπτικές αναβάθμισης του ενεργειακού ρόλου της χώρας.

Ο κ. Σαμαράς εκτίμησε οτι οι εξελίξεις στην Ουκρανία δεν θα επηρεάσουν το τουριστικό ρεύμα απο τη Ρωσία προς την Ελλάδα ούτε το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί απο τη Μόσχα για επενδύσεις στη χώρα μας.

Παράλληλα,ο πρωθυπουργός ανέφερε οτι είναι άδικο και στενάχωρο για τον κόσμο την ώρα που η Ελλάδα ανοίγει τα φτερά της να υπάρχουν τέτοιες παραφωνίες, με αφορμή ερώτηση για τις ενστάνσεις κυβερνητικών βουλευτών σχετικά με τη διάταξη για το γάλα αλλά και την αντιπαράθεση μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων στη βουλή.
Να ξέρετε οτι προχωράμε και όλα θα γίνουν κανονικά όπως πρέπει, ανέφερε χαρακτηριστικά οκ. Σαμαράς.

«ΗΕλλάδα γυρίζει σελίδα, αλλά προς ταπίσω» σχολιάζει μεταξυ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ. Παραλληλααναφέρει ότι οι πολίτες δεν χρειάζονταιάλλες ασκήσεις αισιοδοξίας πάνω στασυντρίμμια του μνημονίου, αλλά πραγματικήαλλαγή της ασκούμενης πολιτικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα