Ρουμανία: τουριστική λιμενική αναβάθμιση

Το λιμάνι της Κονστάντζα ανάκτησε το "καθεστώς" σταθμού αναχώρησης διεθνών κρουαζιέρων με την επιβίβαση των πρώτων Ρουμάνων και ξένων τουριστών, σήμερα, στο πλοίο MSC Musica που κατευθύνεται στο Γύθειο (Ελλάδα).

Το πλοίο MSC Musica που ανήκει στην MSC Crociere θα φθάσει στην Κονστάντζα, σήμερα, με 2500 επιβάτες, εκ των οποίων 80 Ρουμάνοι που επιβιβάστηκαν σ' αυτό από τη Βενετία και θα ολοκληρώσουν το ταξίδι τους, "δένοντας" στην Κονστάντζα. Το ίδιο

βράδυ, το πλοίο θα αναχωρήσει για τη συνέχεια του ταξιδιού του, αφού πρώτα επιβιβαστούν σ' αυτό άλλοι τουρίστες από τη Ρουμανία, στο σύνολό τους 80.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της Εθνικής Εταιρείας Διοίκησης των Θαλάσσιων Λιμένων Κονστάντζα (CNAPM) Μόνικα Βέλιτσου, 80 Ρουμάνοι τουρίστες θα επιβιβαστούν στο πολυτελές πλοίο για μια δωδεκαήμερη κρουαζιέρα στη θάλασσα του Μαρμαρά, το Αιγαίο, τη Μεσόγειο, το Ιόνιο Πέλαγος, την Αδριατική και θα επιστρέψουν στη Μαύρη Θάλασσα.

Έπειτα από μια ημέρα ταξιδιού, το πλοίο θα "δέσει" στο λιμάνι του Γυθείου στην Πελοπόννησο (Ελλάδα). Η κρουαζιέρα έχει επίσης σχεδιασμένες στάσεις στα λιμάνια της Βενετίας, του Κατάκολου, της Κωνσταντινούπολης, της Γιάλτας, της Οδησσού και θα επιστρέψει στην Κονστάντζα την τελευταία, δωδέκατη ημέρα της κρουαζιέρας.

Τέσσερις επιπλέον τέτοιες κρουαζιέρες έχουν σχεδιαστεί να αναχωρήσουν, φέτος, από το λιμάνι της Κονστάντζα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα