Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για τις ελληνικές προτάσεις

Το νέο πακέτο προτάσεων που πρέπει να στείλει η Αθήνα στους δανειστές έως αύριο το μεσημέρι, απασχόλησε -σύμφωνα με πληροφορίες- τη σύσκεψη Σαμαρά -Βενιζέλου στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του υπουργού Οικονομικών. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι της τριμερούς, προκειμένου να επιστρέψουν στην Αθήνα και να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, ζητούν μεταξύ άλλων αλλαγές στο ασφαλιστικό και

επανεξέταση της ρύθμισης για τις 100 δόσεις. «Πολλά γίνονται» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδούβελης σε ερώτηση αν ισχύουν οι πληροφορίες ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο αύξησης του κατώτατου συντελεστή ΦΠΑ.

Εν τω μεταξύ, τη βούληση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να βρεθεί ένας βηματισμός που θα επιτρέψει στην τρόικα να επιστρέψει γρήγορα στην Αθήνα και να ολοκληρωθεί σύντομα το ελληνικό πρόγραμμα προσαρμογής, εξέφρασε σήμερα από τις Βρυξέλλες, ο Πιερ Μοσκοβισί. Ο Επίτροπος Οικονομίας ανέφερε ότι συνεχίζονται εντατικά οι διαβουλεύσεις για το θέμα της Ελλάδας και πρόσθεσε πως προς τον σκοπό αυτό, συνομίλησε χθες με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα