Πυλώνας ανάπτυξης ο τουρισμός

Πυλώνα της ανάπτυξης χαρακτήρισε τον τουρισμό ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σε συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση για τρίτη χρονιά του Travel Trade Athens.

Ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε στην περσινή τουριστική κίνηση που ήταν αυξημένη έως και 30% ευελπιστώντας ότι και η φετινή θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα και ίσως την ξεπεράσει.

Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 80 επιλεγμένοι επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας από όλο τον κόσμο, έρχονται στην Αθήνα,
προκειμένου να συμμετάσχουν στο 3ο Travel Trade Athens 2015 Workshop, που συνδιοργανώνουν η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), με τον Σύνδεσμο Τουριστικών Οργανισμών Ευρώπης (European Tour Operators Association).

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης έχουν προγραμματιστεί προκαθορισμένες συναντήσεις με επαγγελματίες και επιχειρήσεις (suppliers) της ελληνικής τουριστικής αγοράς. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων Travel Trade Athens, πραγματοποιήθηκαν συνολικά περισσότερες από 3.500 κατ' ιδίαν επαγγελματικές συναντήσεις, που οδήγησαν σε σημαντικό αριθμό συμφωνιών και συνεργασιών μεταξύ των ξένων buyers και των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων.
Keywords
Τυχαία Θέματα