Οι πραγματικές σχέσεις πρώην και νυν των Ελλήνων celebrities!

Για πολλά χρόνια η περίπτωση του Νίκου Καρβέλα με την Άννα Βίσση και τις φιλικές σχέσεις που είχαν με πρώην και νυν, υπήρξε… φωτεινό παράδειγμα για τη σχέση που έχει ένα πρώην ζευγάρι.

Αρκετοί celebrities του τόπου ακολούθησαν το… σουηδικό ετούτο μοντέλο, όμως, υπήρξαν και εκείνοι που είναι πιο παραδοσιακοί.

Ας, δούμε, λοιπόν, πρώην και νυν των σταρ τι είδους σχέση έχουν μεταξύ τους.

Η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου υπήρξε παντρεμένη με το Νίκο Ευαγγελάτο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα γιο. Με τη νυν Τατιάνα Στεφανίδου

έχουν τυπικές σχέσεις(άλλοι λένε ότι δεν έχουν καν), ωστόσο η παρουσιάστρια του Star έχει άψογες σχέσεις με το γιο της, ενώ ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν τον αποκαλούσε «παιδί» της. Και αυτό δεν ξέρουμε κατά πόσο ηχούσε ωραία στα αυτιά της αθλητικογράφου.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου υπήρξε παντρεμένη με τον Κώστα Πηλαδάκη (έχουν αποκτήσει δύο γιους), ενώ η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι η σύντροφός του τα τελευταία χρόνια. Δεν ξέρουμε αν οι σχέσεις των δύο γυναικών είναι φιλικές, ωστόσο έχουν συνυπάρξει «ειρηνικά» στον ίδιο χώρο, όπως στο DWTS.

Για τις σχέσεις της Ζέτας Μακρυπούλια με την πρώην του Μιχάλη Χατζηγιάννη πολλά έχουν ακουστεί. Με αποκορύφωμα τη μη συμμετοχή τελικά της Δέσποινας Ολυμπίου, στο J2US μετά από βέτο που φέρεται να άσκησε η Μακρυπουλια.

Η Παναγιώτα Βλαντή για πολλά χρόνια υπήρξε σύντροφος του Πάνου Κοκκινόπουλου. Η Λένα Παπαληγούρα είναι η νυν σύντροφος του σκηνοθέτη. Οι δύο γυναικες έχουν άψογες σχέσεις μεταξύ τους, ενώ το ίδιο άριστες είναι και οι σχέσεις τους με την πρώτη του σύζυγο. Εξάλλου, δεν είναι λίγοι εκείνοι που απορούν πώς τα έχει καταφέρει ο Κοκκινόπουλος και οι γυναίκες της ζωής του συνεργάζονται ακόμη και μεταξύ τους!

Εννοείται ότι στην περίπτωση του Γιάννη Λάτσιου και του Μάκη Παντζόπουλου δεν έχουμε καν σχέσεις. Ο Λάτσιος βρίσκεται στα δικαστήρια με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ ο νυν σύντροφός της προτιμά να κρατά μία ουδέτερη στάση στον «πόλεμο» των δύο πρώην.

Από τις χειρότερες σχέσεις είχαν κυρίως στο παρελθόν οι πρώην και νυν του Μπάμπη Λαζαρίδη. ΟΠόπη Μαλιωτάκη την εποχή που ο επιχειρηματίας είχε αποκτήσει παιδί με την Αγγελική Ηλιάδη, έβγαινε στα κανάλια κατηγορώντας την τραγουδίστρια. Γενικά, επρόκειτο για μία εκρηκτική σχέση με πολλά επεισόδια.

Οι σχέσεις της Ευγενίας Μανωλίδου με τον πρώην σύζυγο της, Θοδωρή Μανωλίδη πέρασαν από σαράντα κύματα. Ωστόσο, οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν και σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο ο νυν σύζυγος της, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Μάριος Αθανασίου υπήρξε σύντροφος της Μαρίας Σολωμού, έχοντας αποκτήσει ένα γιο. Ο νυν,Πάνος Μουζουράκης έχεις άριστες σχέσεις τόσο με τον πρώην, όσο με το γιο της ηθοποιού. Εξάλλου, για ένα διάστημα όλοι μαζί έμεναν κατά κάποιον τρόπο στο ίδιο σπίτι.

Αίσθηση είχε προκαλέσει η αποκάλυψη του Πασχάλη Τσαρούχα ότι η Θεοφανία Παπαθωμά όσο ήταν έγκυος στο παιδί της από τον Γρηγόρη Πετράκο έμενε μαζί του στο σπίτι. Γενικά, ο ηθοποιός έχει άψογες σχέσεις με την πρώην του και το νυν της.

Εδώ, δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Η Άννα Βίσση ανέκαθεν είχε καλές σχέσεις με τις συντρόφους του Νίκου Καρβέλα, ενώ με την Αννίτα Πάνια είναι πλέον οικογένεια.

Ο Γιώργος Θεοφάνους έχει άριστες σχέσεις με την πρώην σύζυγο του, Ευρυδίκη, αλλά και τον νυν της,Δημήτρη Κοργιαλά. Όπως άψογες είναι και οι σχέσεις της τραγουδίστριας με τη Βίλυ Θεοφάνους.

Πηγή: womenonly.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα