Πρώτος... τελικός για ΠΑΟ

Με τρεις αγώνες ανοίγει, σήμερα Σάββατο, η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στις 19.30 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ ενώ νωρίτερα (17.15) η Σκόντα Ξάνθη φιλοξενεί τη Βέροια και ο ΠΑΟΚ

την Κέρκυρα.

ΠΑΟ- ΟΦΗ (19.30)

Μια σειρά από νίκες θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Γι αυτόν το λόγο ο αποψινός αγώνας με τον ΟΦΗ χαρακτηρίζεται ως ο πρώτος ...τελικός από μια σειρά αγώνων που πρέπει να έχει θετικά αποτελέσματα.

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Σεϊταρίδη, Μπουμσόνγκ, Πίντο και Μαρίνο (ή Κάιπερ). Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Βιτόλο και ο Σο, έχοντας στα πλάγια τους Μαυρία και Σισοκό. Ρόλο επιτελικού χαφ θα έχει ο Φουρλάνος και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Τοτσέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Ζέκα, Εσπάρθα, Ντίνας και Φορναρόλι. Ο Ισπανός προπονητής άφησε εκτός τους τραυματίες Βελάσκες, Ντίνα, Χουχούμη και Ταμπάκη, τον αδειούχο Κουίνσι, τον ανέτοιμο Φιγκερόα και για λόγους τακτικής τους Κοτσόλη, Σπυρόπουλο, Μπαρμπαρούση, Αποστολόπουλο, Κουσίδη, Δώνη και Μαρινάκη.

Σκόντα Ξάνθη - Βέροια (17.15)

Τη νίκη θέλουν και οι δύο ομάδες η κάθε μια για τους δικούς της λόγους. Η Ξάνθη που πλέον κυνηγά την είσοδο στα πλέι οφ και η Βέροια που προσπαθεί να βγει εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Η αποστολή της Ξάνθης: Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Μπέρτος, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Γούτας, Σάντος, Φλίσκας, Ντιέ, Βασιλακάκης, Πλατέλλας, Μαρσελίνιο, Σμιθ, Μαρίν, Σολτάνι, Ράνος, Ονουάτσι, Μάνταλος, Πρίττας.

Η αποστολή της Βέροιας: Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Μπάρμπας, Γεωργέας, Γκιγέρμο, Ολαϊτάν, Ιωάννου, Κόστλι, Ορέστες, Μπερτίν, Ρεάνο, Μπαργκάν, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Καλτσάς, Τζημογιάννης, Μοκάκε, Παυλίδης.

ΠΑΟΚ - Κέρκυρα (17.15)

Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και η Κέρκυρα καίγεται για βαθμούς. Με μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ θέλει απεγνωσμένα να πάρει ένα «τρίποντο». Οι Φαίακες θα τα παίξουν όλα για όλα προκειμένου να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες τους για παραμονή.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γλύκος, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Πέλκας, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Καμαρά, Λίνο, Ιτάνζ, Πάμπλο Γκαρσία, Κουμάλο, Λόρενς, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σίλντεφελντ.

Η αποστολή της Κέρκυρας: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Βενέτης, Έντερ, Τσουμάνης, Αρμένης, Πετρούσης, Ζουμπουλάκης, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Κρητικός, Κυβελίδης, Γκέσιος, Γιάντσης, Τσοκάνης, Αγρίτης, Βασιλόγιαννης, Αθανασίου, Σταμογιάννος.

Keywords
Τυχαία Θέματα