Πρόταση Καρατζαφέρη για ντιμπέιτ

Τη διεξαγωγή μίας τηλεμαχίας μεταξύ των επικεφάλης των ψηφοδελτίων Επικρατείας πρότεινε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, από τη στιγμή που -όπως είπε- «ο κ. Σαμαράς εμμένει στο να μην έρθει στο ντιμπέιτ, κι επειδή πρέπει να υπάρξει μία πλήρης ενημέρωση του ελληνικού λαού».«Νομίζω, και ο κ. Αθανασίου, αλλά και ο κ. Πύρρος Δήμας θα μπορούσαν να αναμετρηθούν με

τους υπολοίπους. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Το προτείνουμε και πιστεύω να γίνει», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Εξάλλου, ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου ανέφερε ότι ακούει «διάφορους ψιθύρους για αποσταθεροποίηση, για μη ομαλή πορεία της χώρας την Κυριακή το βράδυ». «Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός κι εγώ προσωπικά, εγγυώμεθα την ομαλότητα, τη σταθερότητα, την ασφάλεια της χώρας», κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.

Εν τω μεταξύ, σε άλλη του δήλωσε εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «Ο κ. Βενιζέλος προσπαθεί να πείσει ως "μωρή παρθένα" ότι δεν υπάρχει τίποτα. Κι όμως. Υπάρχει ένα Μνημόνιο το οποίο θα διαρκέσει πάρα πολλά χρόνια», τόνισε.

«Αυτό δε, που είπε, ότι είναι διαρκείας μόλις τριών ετών, πρέπει άμεσα να βγει και να το επιβεβαιώσει ή να το καταγγείλει ο Πρωθυπουργός κ. Παπαδήμος και ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Προβόπουλος», συμπλήρωσε ο κ. Καρατζαφέρης, τονίζοντας ακόμη ότι «τυχόν σιωπή τους, θα είναι συνενοχή στη σκοπούμενη παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού».

Keywords
Τυχαία Θέματα