Προσκλητήριο κατά του μνημονίου

Προσκλητήριο συμμετοχής στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ανατροπή της μνημονιακης πολιτικής, απηύθυνε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε συγκέντρωση συνταξιούχων, στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84 στο Γκάζι.
Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι μια κυβέρνηση

της αριστεράς δεν πρόκειται να επιτρέψει την μετατροπή της χώρας σε αποικία χρέους, προαναγγέλλοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι εάν χρειαστεί θα προχωρήσει σε μονομερή στάση πληρωμών προς τους δανειστές.

«Δική μας έγνοια είναι να υπάρχει κοινωνική συνοχή στη χώρα, πρώτα για αυτό θα νοιαστούμε και μετά για τους πιστωτές» τόνισε ο κ. Τσίπρας, ενώ ανακοίνωσε δέσμη μέτρων για την σωτηρία των ασφαλιστικών ταμείων.
Μεταξύ αυτών, η επιβολή κοινωνικής ρήτρας στα δημόσια έργα και στη δημόσια ακίνητη περιουσία, η εισφορά στις χρηματιστηριακές συναναλλαγές και φόρο στις δαπάνες συμμετοχής στα τυχερά παιχνίδια.

Λέγοντας ψέματα και άλλα ψέματα σε ένα παραλήρημα καταστροφολογίας ο κ. Τσίπρας επιδιώκει για άλλη μια φορά να διχάσει τον ελληνικό λαό σε αριστερά και δεξία τόνισε ο Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης .

Keywords
Τυχαία Θέματα