MVP o Αμπντούν

Με 7 γκολ και 8 ασίστ δεδομένα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην φετινή πορεία του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος. Απο το βράδυ της Δευτέρας, ο Τζαμέλ Αμπντούν είναι και επίσημα ο κορυφαίος της χρονίας που πέρασε για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της Σούπερ Λίγκας, στα φετινά βραβεία. «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες, τον πρόεδρο και τους φιλάθλους.

Περισσότερο τον πρόεδρο και τον προπονητή γιατί μου δίνει την ευκαιρία να παίζω στην ομάδα. Προτιμώ την πάσα αλλά το σημαντικό είναι να σκοράρεις.

Σημαντικό για έναν παίκτη γραμμής να μπορεί να σκοράρει. Προσπαθώ να γίνω περισσότερο σκόρερ. Το θέμα είναι να παίρνεις τίτλους. Μπορούμε να τα πάμε καλύτερα και με έναν πρόεδρο που αγαπά την ομάδα είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.

Έχουμε φτάσει σερί σεζόν πολύ κοντά στην πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μακάρι να δώσουμε την χαρά αυτή στο πρόεδρό μας και τους οπαδούς. Είναι αδελφός μου ο Τζιμπούρ. Εάν δεν ήταν αυτός δεν θα έπαιζα στον Ολυμπιακό. Το μισό βραβείο του ανήκει».

Όσο για το μέλλον του; «Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι. Βρήκα κάτι σταθερό στον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ζω σε μια πολύ ωραία πόλη και θέλω να μείνω εδώ στον Ολυμπιακό. Χρωστάω πολλά στον πρόεδρο. Με στηρίζει από την αρχή. Ήταν δύσκολα στην αρχή αλλά με στήριξε».

Για την ιστορία, ο Αμπντούν πήρε το 50% των ψήφων, δεύτερος ήταν ο Παπαδόπουλος του Πανθρακικού με 27,83% , τρίτος ο Ίλιτς του ΠΑΣ Γιάννινα με 6,42% και ακολούθησαν ο Μάνταλος της Ξάνθης με 5,16%, ο Τάτος του Άρη με 5,04%, ο Σαλπίγγίδης του ΠΑΟΚ με 3,15% και ο Ράγιος του Αστέρα Τρίπολης με 2,39%.

Keywords
Τυχαία Θέματα