Προς παραμονή ο Λίνεν

Αλλαγή δεδομένων τις τλευταίες ώρες στην ΑΕΚ, με τον Λίνεν από εκεί που ήταν υπό διωγμό, να συνεχίζει με την στήριξη του Δημητρέλου και με τους παίκτες να μην θέτουν βέτο για την απομάκρυνσή του.

Την ώρα που ο γερμανός θεωρούνταν «τελειωμένος» από τον πάγκο της «Ενωσης», ύστερα από την εμφάνιση και την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, δεν αποκλείεται, τελικά, να υπάρξει ανατροπή σκηνικού.

Το σενάριο της παραμονής του Γερμανού
τεχνικού στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» μοιάζει να είναι, αυτή τη στιγμή, το πιθανότερο, καθώς η αρχική πληροφόρηση που προκύπτει από την προπόνηση της ΑΕΚ που είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη, είναι ότι δεν τέθηκε βέτο από πλευράς των ποδοσφαιριστών για την παραμονή του.

Ο ίδιος ο Λίνεν με την ομιλία που έκανε στην προπόνηση, όπως αναφέρει το «enwsi.gr», συμπεριφέρθηκε σα να μην έχει συμβεί το παραμικρό: «Δεν ήσασταν καθόλου καλοί χθες. Κάνατε το ένα λάθος μετά το άλλο με αποτέλεσμα να έχουμε αυτή την πολύ κακή εικόνα. Αυτό συνέβη επειδή μέσα στην εβδομάδα δεν προπονηθήκατε όπως θα έπρεπε. Δεν κάνατε τίποτα απ" όσα λέγαμε στις προπονήσεις και απ' όσα σας έδειξα στο βίντεο για την ανάλυση του αντιπάλου. Αντίθετα κάνατε το ένα λάθος μετά το άλλο.

Υπήρχαν στιγμές που δείχνατε αδιαφορία στο παιχνίδι. Δεν κερδίζουμε όμως τίποτα με το να μένουμε στο παιχνίδι με τα Γιάννενα. Υπάρχει μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό ματς με τον Πανθρακικό. Ένας τελικός, στον οποίο πρέπει να νικήσουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γερμανός.

Πάντως το μέλλον του Λίνεν στον πάγκο της ΑΕΚ θα κριθεί στο Δ.Σ. της ΠΑΕ που θα διεξαχθεί στις 16:00.
Keywords
Τυχαία Θέματα