Προπόνηση στους διαιτητές από Κολίνα

Αγρίεψε ο αρχιδιαιτητής της UEFA Πιερλουίτζι Κολίνα και μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, ο Ιταλός πήρε το ψαλίδι κι άρχισε να κόβει.
Εφυγε από το Euro ο Ισπανός Βελάσκο Καρμπάγιο που τάκανε μαντάρα στην πρεμιέρα της Πολωνίας με την Ελλάδα και τις κάρτες του Παπασταθόπουλου, ενώ δεν έδωσε πέναλτι στους Δανούς με τη Γερμανία.

Τον ακολούθησαν ο Γερμανός Βόλφγκανγκ Σταρκ, που δεν είδε τρία

πέναλτι στο Ισπανία - Κροατία, ο Ολλανδός Μπγιόρν Κάιπερς και ο Ούγγρος Βίκτορ Κασάι, που δεν μέτρησε το γκολ της Ουκρανίας στο ματς με τους Αγγλους.

Στην προπόνηση των διαιτητών ο Κολίνα επέμεινε στην ανάλυση της χρήσης κάμερας πάνω στη γραμμή του τέρματος προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά με αυτό της περασμένης Τρίτης.

Έβαλε δε τους επιπρόσθετους βοηθούς να εξασκηθούν σε φάσεις όπως εκείνη που ο Τέρι έβγαλε την μπάλα μέσα από το τέρμα, μαθαίνοντάς τους πως γκολ είναι όταν η μπάλα περάσει την άσπρη γραμμή κι εκείνοι βρίσκονται εκεί σχεδόν αποκλειστικά για τέτοιες περιπτώσεις.

«Τσάμπα τα λεφτά που τους δίνουν και τα ταξίδια που τους πληρώνουν» γράφτηκε χθες στο Τwitter, όπου ο Ουκρανός τενίστας Αλεκσάντρ Ντολγκοπόλοφ στο λογαριασμό του «έλουσε» τον βοηθό. 

Keywords
Τυχαία Θέματα