Πρόκριση ίσον μεταγραφές

Η απόφαση είναι οριστική στον Παναθηναϊκό μετά από συζήτηση που είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Νίκος Νταμπίζας, Γιάννης Αναστασίου.

Εφόσον το Τριφύλλι εξασφαλίσει την πρόκριση επί της Σταντάρ Λίεγης η οποία σημαίνει συμμετοχή τουλάχιστον στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, τότε δεδομένα οι μεταγραφές θα συνεχιστούν. Ο Παναθηναϊκός

θέλει έναν εξτρέμ κατά προτίμηση με ικανότητα να παίζει αριστερά και τον Μεχντί Αμπεΐντ ή έναν παίκτη σαν τον Αλγερινό εάν τελικώς παραμείνει στη Νιούκαστλ.

Ο Νταμπίζας έχει ήδη προχωρήσει τις συζητήσεις για τον εξτρέμ και φέρεται να έχει φτάσει κοντά σε συμφωνία, με την προϋπόθεση της πρόκρισης. Σε αντίθετη περίπτωση ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα «παγώσει» και μόνο εάν έρθει η πρόκριση μέσω της δεύτερης ευκαιρίας των προκριματικών, θα γίνει κάποια κίνηση.

Σε ό,τι αφορά τον Αμπεΐντ η κατάσταση είναι αρκετά μπλεγμένη. Στη Νιούκαστλ δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουν, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο οι πράσινοι να κάνουν πρόταση αγοράς του Αμπεΐντ με την προϋπόθεση πάντα της πρόκρισης σε ευρωπαϊκό όμιλο, είτε του Champions League είτε του Europa League.

Keywords
Τυχαία Θέματα