Volvo: Εμπλουτίζονται τα V40 και V40 Cross Country με το Livstyl

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

H Volvo ενισχύει τη γκάμα του V40 και V40 Cross Country, με την έκδοση Livstyl, χαρακτηριστικό της οποίας είναι το πλούσιο εξοπλιστικό πακέτο αξίας άνω των 3.000 ευρώ, το οποίο διατίθεται χωρίς επιπλέον χρέωση.

Συγκεκριμένα, η έκδοση Livstyl περιλαμβάνει – μεταξύ άλλων – ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 8” TFT υψηλής ανάλυσης και τρία διαφορετικά

θέματα απεικόνισης (Elegance, Eco και Performance), τα οποία ο οδηγός επιλέγει κατά την προτίμησή του, Cruise Control, ηχοσύστημα High Performance με CD player με χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι,Bluetooth και έγχρωμη οθόνη 5” στην κεντρική κονσόλα, ενεργούς κατευθυντικούς προβολείς Xenon, οι οποίοι στρέφονται ακολουθώντας την πορεία κίνησης του αυτοκινήτου (περιλαμβάνουν φώτα ημέρας LED με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης) κ.α .

Φυσικά, και αυτή η έκδοση περιλαμβάνει το σύστημα City Safety δεύτερης γενιάς για αποφυγή συγκρούσεων με ταχύτητα έως και τα 50 χλμ./ώρα συν όλα τα υπόλοιπα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Η έκδοση Livstyl για το Volvo V40 έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής 22.570 ευρώ ενώ για το V40 Cross Country η αντίστοιχη τιμή διαμορφώνεται στα 24.270 ευρώ.

Το άρθρο Volvo: Εμπλουτίζονται τα V40 και V40 Cross Country με το Livstyl εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα