Πράσινοι σε...κόκκινο συναγερμό

Τα όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ. χτύπησαν καμπανάκι στον Παναθηναϊκό, αλλά στη διοίκηση της ομάδας αποφάσισαν απόλυτη στήριξη του μοντέλου που ακολουθείται και όχι εν θερμώ αποφάσεις.
Πάντως όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μετά τις δύο σερί ήττες και κακές εμφανίσεις κόντρα σε Εστορίλ και ΟΦΗ, κριτήριο για πολλά θα είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» την προσεχή Κυριακή.
Ο Παναθηναϊκός παίζει πρώτα στην Ολλανδία κόντρα στην Αϊντχόφεν, παιχνίδι που αποτελεί την τελευταία ευκαιρία του Τριφυλλιού να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει τουλάχιστον να μην ηττηθεί. Οι οπαδοί της ομάδας που στηρίζουν και την εταιρία λαϊκής βάσης της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» έδειξαν με όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ ότι η υπομονή και η απόλυτη στήριξη στην ομάδα αρχίζει να εξαντλείται. Ίσως και εντός της ημέρας να γίνει μια συνάντηση μεταξύ Αλαφούζου, Φύσσα, Νταμπίζα, Σαραβάκου, Αναστασίου προκειμένου να εξεταστούν τα περιθώρια που υπάρχουν για να αρχίσει η πορεία ανάκαμψης της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα