ΠΟΕ-ΟΤΑ: Στάση εργασίας

Στάση εργασίας από τις 11.30 το πρωί έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας έχει εξαγγείλει για σήμερα, η ΠΟΕ-ΟΤΑ οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καλούνται σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12.00 το μεσημέρι στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Αντίστοιχη κινητοποίηση έχει αποφασισθεί και στον νομό Θεσσαλονίκης. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει προκηρύξει στη συμπρωτεύουσα στάση εργασίας

από τις 12 το μεσημέρι έως το τέλος της πρωινής βάρδιας και καλεί τους εργαζόμενους των ΟΤΑ του νομού Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης στις 12 το μεσημέρι.

Η κινητοποίηση προγραμματίσθηκε για την ημέρα και ώρα που τα 25 μέλη του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας θα δικάζονται για τις κινητοποιήσεις του κλάδου τον Οκτώβριο του 2011 Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ ΟΤΑ «η κινητοποίηση αποτελεί την αφετηρία ενός νέου κύκλου αγωνιστικών κινητοποιήσεων και παρεμβάσεων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με στόχο οι πολιτικές της λιτότητας, της εξαθλίωσης, των απολύσεων και της διάλυσης των Δημοσίων Υπηρεσιών να αποτελέσουν παρελθόν. Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν ενωτικά τον αγώνα για την αποκατάσταση των δεινών των μνημονίων».

Keywords
Τυχαία Θέματα