Επεισόδια στο Κόπα Αφρικα

Επεισοδιακός ήταν ο ημιτελικός του Αφρικανικού Κυπέλλου Εθνών μεταξύ της Γκάνας και της Ισημερινής Γουινέας, αφού στο 83ο λεπτό μερίδα οπαδών των γηπεδούχων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο.

Οι φίλαθλοι της Ισημερινής Γουινέας δεν αποδείχθηκαν ιδιαίτερα φιλόξενοι, αφού άρχισαν να πετούν αντικείμενα σ' εκείνους της Γκάνας, οι οποίοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και παρατάχθηκαν πίσω από τη μία εστία για να προφυλαχθούν.

Οι αστυνομικές δυνάμεις και τα άτομα ασφαλείας περικύκλωσαν τους εισβολείς φιλάθλους για να τους προστατεύσουν, ενώ ένα ελικόπτερο έκανε την εμφάνισή του πάνω από τις εξέδρες.

Πέντε

περίπου λεπτά μετά από τη διακοπή, οι ποδοσφαιριστές της οικοδέσποινας αξίωσαν από τους οπαδούς τους να σταματήσουν τη ρίψη αντικειμένων, προτού αποφασιστεί η εκκένωση του "Nuevo Estadio de Malabo" για να παιχτούν χωρίς παρατράγουδα τα τελευταία λεπτά του ημιτελικού του Αφρικανικού Κυπέλλου Εθνών.

Οι ποδοσφαιριστές της διοργανώτριας ομάδας προχώρησαν στον καθαρισμό του αγωνιστικού χώρου από τα μπουκάλια και τα υπόλοιπα αντικείμενα, με σκοπό το ματς να συνεχιστεί έπειτα από περίπου μισή ώρα διακοπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα