Πληρώσαμε πολύ ακριβά ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

«Έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης του παραχώρησε. Επίσης προέτρεψε τον Αλέκο Φλαμπουράρη να δώσει στη δημοσιότητα τη συμβολαιογραφική πράξη που φέρεται ότι παράδωσε τις μετοχές σε άλλο πρόσωπο και με ποιο τίμημα.

Και πρόσθεσε: «Εάν ο κος Τσίπρας θέλει να συνεχίσει

την κουβέντα περί διαφθοράς, να κοιτάξει προς την κυβέρνησή του. Ήταν ενήμερος για την υπόθεση Χαϊκάλη από εμένα προσωπικά και είναι ενήμερος για παροχές υπουργών του σε κάποια συμφέροντα λίγες μέρες πριν από τις εκλογές».

Ο κ. Θεοδωράκης κάλεσε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς που ψήφισαν το μνημόνιο να συμφωνήσουν το βράδυ των εκλογών ότι δε θα επαναληφθούν εκλογές για τα επόμενα τρία χρόνια, ότι ζητήματα όπως η ανεργία θα καταστούν εθνική υπόθεση για όλους και ότι οι κομματικοί στρατοί θα κάνουν πίσω.

Τέλος, έθεσε ως βασικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή του Ποταμιού σε μια μελλοντική κυβέρνηση τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την καταπολέμηση της διαφθοράς και της διαπλοκής και την ουσιαστική αναβάθμιση της Παιδείας σε όλες τις βαθμίδες της.

Keywords
Τυχαία Θέματα