Στην τελική ευθεία για την κάλπη

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση τέσσερις ημέρες πριν από τις κάλπες. Στην Πάτρα θα μιλήσει απόψε στις 19.30 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα συμμετάσχει στις 18.30 σε διάλογο με νέους στον χώρο πολιτισμού Gazarte στο Γκάζι. «Το δίλημμα

Τσίπρας ή Μεϊμαράκης είναι το μεγάλο δράμα αυτής της χώρας», ανέφερε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά την έναρξη της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι. «Έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης του παραχώρησε.

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα στις 20.00, θα μιλήσει ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Η χώρα έχει ανάγκη από μία κυβέρνηση τετραετίας», δήλωσε το μεσημέρι από τα Χανιά -πρώτο σταθμό της επίσκεψής της στην Κρήτη- η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά θα μιλήσει στις 7.30 το βράδυ σε συγκέντρωση στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Τα μέλη τους που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασαν το μεσημέρι οι Οικολόγοι Πράσινοι. Μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου οι Οικολόγοι Πράσινοι αποφάσισαν εκ νέου συνεργασία με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα προτάσσοντας το μεταρρυθμιστικό τους σχέδιο ανασυγκρότησης της οικονομίας με οικολογικό και κοινωνικό πρόσωπο. Από τα 17 μέλη των Οικολόγων Πράσινων που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο, οι δύο βρίσκονται σε εκλόγιμες θέσεις στη Β' Αθηνών. Πρόκειται για τους Γιάννη Τσιρώνη, τέως αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και το Γιώργο Δημαρά που εξελέγη βουλευτής στη τον Ιανουάριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα