Πέντε καταδίκες ο πρόεδρος του Αρη!

Πέντε καταδικαστικές αποφάσεις σε βαθμό πλημμελήματος εκκρεμούν εις βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη και η ΕΕΑ δεν δίνει άδεια στους «κίτρινους» ζητώντας ουσιαστικά την αντικατάστασή του!

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα μέλη της ΕΕΑ εξεπλάγησαν από το γεγονός ότι η συγκεκριμένη διοίκηση είναι ορισμένη από το πρωτοδικείο παρότι

ο Ηλιάδης έχει καταδικαστεί δύο φορές για περιπτώσεις πλαστογραφίας, δύο για ακάλυπτες επιταγές και μία για απάτη!

Η ΕΕΑ ενημέρωσε την ΠΑΕ πως ο φάκελός της θα επανεξεταστεί στις 7 Αυγούστου περιμένοντας πως θα υπάρχει νέος πρόεδρος, με «λευκό» ποινικό μητρώο όπως ορίζει ο αθλητικός νόμος, προκειμένου ο Άρης να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

«Μιλάω με τους νομικούς για να δούμε περί τίνος πρόκειται, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο αυτή τη στιγμή. Σίγουρα νιώθω έκπληξη για το θέμα. Κομίζω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα» δήλωσε ο Δημήτρης Ηλιάδης.

Ήδη πάντως, ο πρόεδρος της ΚΜΑ Πάνος Στεφανίδης επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ προκειμένου να δοθούν διευκρινήσεις στο θέμα κι εφόσον προκύψει κι επίσημα ζήτημα από την ΕΕΑ, να βρεθεί ο τρόπος αντιμετώπισής του.

Η ΠΑΕ Αρης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν την έγκριση του νέου Δ.Σ. της εταιρείας, ζήτησε διευκρινήσεις από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και έδωσε εντολή στην νομική υπηρεσία να ασχοληθεί με το θέμα.

Όταν η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα έχει επίσημη ενημέρωση και γνωμοδότηση από την νομική της υπηρεσία θα τοποθετηθεί επί του θέματος με νέα ανακοίνωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα