Παρέμβαση ΠτΔ για τη φοροδιαφυγή

Την ανάγκη να αντιμετωπιστεί η εκτεταμένη φοροδιαφυγή επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, στο περιθώριο της καθιερωμένης ανταλλαγής ευχών για το νέο έτος στο Προεδρικό Μέγαρο. «Αν δεν αντεπεξέλθουμε, εκείνοι που υποφέρουν θα μας δείχνουν με το δάχτυλο», είπε χαρακτηριστικά. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας γνωστοποίησε ότι την Πέμπτη θα επισκεφτεί το Βερολίνο όπου θα έχει συνάντηση με τον ομόλογό του Γιόακιμ Γκάουκ, προκειμένου να κλείσουν μαζί την έκθεση για την Ολυμπία που τερματίζεται στο τέλος της εβδομάδας.

Ο γερμανός Πρόεδρος θα παραθέσει γεύμα στον Έλληνα ομόλογό του και όπως είπε ο κύριος Παπούλιας «θα μιλήσουμε επί παντός επιστητού για τις ελληνογερμανικές σχέσεις».

Ευχές των κομμάτων:
Το 2013 θα είναι «η χρονιά της στροφής» εκτίμησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΕΥάγγελος Βενιζέλος τονίζοντας ότι ο ελληνικός λαός, έχει δικαίωμα στην προοπτική και την ελπίδα.

«Ο τόπος θα βγει μπροστά με δουλειά, με υπομονή και με την αλληλεγγύη που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στον ελληνικό λαό, σε όλους τους πολίτες», υπογράμμισε ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης,

Το 2013 μπορεί να είναι η χρονιά της μεγάλης ανατροπής επισήμανε στο μήνυμα του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

«Είναι παραπάνω από σίγουρο ότι η κινητήρια δύναμη των θετικών εξελίξεων δεν είναι μόνο η αγανάκτηση και οργή για τα μεγάλα, ασήκωτα και υπαρκτά οξυμένα προβλήματα. Πάνω απ' όλα είναι τα προβλήματα, αλλά και η συνειδητοποίηση της βαθύτερης ρίζας και αιτίας των προβλημάτων. Αυτή είναι και η ελπίδα που πρέπει να δημιουργήσει ο λαός, για να ξεκινήσει το 2013» είπε η κ. Παπαρήγα.

Keywords
Τυχαία Θέματα