Παρελθόν ο Βεντούρης από πρόεδος του ΣΕΕΝ

Στην ελληνική ναυτιλία τα πράγματα δεν κυλούν και τόσο ήρεμα αφού ο πρόεδρος ου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυτιλία υπέβαλε την παραίτησή του. Έτσι, είναι πλέον παρελθόν ο Απόστολος Βεντούρης, και προσωρινά καθήκοντα πρόεδρου ανέλαβε ο αντιπρόεδρος Αντώνης Αγαπητός έως ότου εκλεγεί νέος πρόεδρος από την γενική συνέλευση του ΣΕΕΝ στις 20 Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος του ΣΕΕΝ

σε γραπτή ανακοίνωσή του κάνει λόγο για σθεναρή άρνηση των αρμοδίων να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε πραγματική και ριζοσπαστική αλλαγή ή μεταρρύθμιση και διερωτάται:

"Eίναι πραγματικά η επίσημη και συντεταγμένη πολιτεία αυτή που αντιδρά ή κάποιες μικρές βολεμένες ομάδες που θέλουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους;".

Ο κ. Βεντούρης απευθύνει έκκληση στην πολιτεία και στους αρμόδιους φορείς να ασχοληθούν άμεσα και αποφασιστικά με τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρόεδρος του ΣΕΕΝ φέρεται ενοχλημένος από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας καθώς πηγές από την Ένωση αναφέρουν ότι υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας και ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα για τα φλέγοντα θέμα της ακτοπλοΐας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα