Παρ' ολίγον ατύχημα

Παρ' ολίγον σοβαρό ατύχημα στην Ολομέλεια της Βουλής. Γυναίκα, υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας, βρέθηκε να αιωρείται στο γυάλινο θόλο της αίθουσας όταν πηγαίνοντας να βάλει ένα χαρτόνι σε σημείο όπου είχαν μαζευτεί νερά, πάτησε στην κοιλοδοκό και γλύστρησε, σπάζοντας έτσι το τζάμι. Αμέσως, έσπευσε δίπλα της αστυνομικός, ο οποίος τη βοήθησε να απεγκλωβιστεί. Ευτυχώς, τόσο η υπάλληλος όσο και ο αστυνομικός, γλύτωσαν με μερικά θραύσματα γυαλιού στο χέρι, ωστόσο, η συνεδρίαση καθυστέρησε περίπου μισή ώρα, καθώς υπήρχαν κομμάτια γυαλιού
στην αίθουσα.

Στο θέμα των μέτρων ασφαλείας αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ, Νότης Μαριάς, ενώ εκ μέρους της κυβέρνησης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους εργαζομένους της Βουλής που έσπευσαν αν αποκαταστήσουν τον πρόβλημα.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας της Βουλής διευκρίνισε ότι τα μέλη των συνεργείων που ανεβαίνουν στη γυάλινη οροφή του κτιρίου φορούν πάντοτε ζώνη ασφαλείας, όπως και στην προκειμένη περίπτωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα