Η νίκη φέρνει πρόκριση

Τη νίκη, που θα του δώσει πλεονέκτημα πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, θέλει απόψε απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται σήμερα στις 21.00, Novasports 3, τους Βάσκους για τέταρτη φορά τη φετινή σεζόν, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Top 16. Έχοντας ρεκόρ 4-3 και μετρώντας τρεις διαδοχικές νίκες, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν να βαδίζουν

στο δρόμο των επιτυχιών.

Σε κάθε περίπτωση, εκτός από τη νίκη, ακόμα ένα ζητούμενο είναι να καλύψουν το χάντικαπ των οκτώ πόντων από την ήττα τους στον αγώνα του πρώτου γύρου, στη Βιτόρια, ώστε να έχουν το προβάδισμα σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας.

Οι Βάσκοι προέρχονται από διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, απέναντι σε Μπαρτσελόνα, Κίμκι και Σιένα, και ζητούν απεγνωσμένα την επιστροφή στις νίκες.

Στον Ολυμπιακό ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και τα προβλήματα δεν έλειψαν ούτε αυτή τη φορά, καθώς ο Βασίλης Σπανούλης είναι εμπύρετος λόγω ίωσης, ο Κώστας Παπανικολάου ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές κι έχασε προπονήσεις, ενώ ο νεοαποκτηθείς Ντορόν Πέρκινς δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, αφού έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα και δεν κρίνεται έτοιμος από την τεχνική ηγεσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα