ΠΑΟΚ και ΠΑΟ κατά Σουπερλίγκας

Μέτωπο με τη διοίκηση της Σουπερλίγκας ανοίγουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ με αφορμή την πρόταση για την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης.

Η επιλογή της Σούπερ Λίγκας να μην πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το έκτακτο Δ.Σ. με συμμετοχή των προέδρων και των ιδιοκτητών των ΠΑΕ, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και την δολοφονική

επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο, αλλά να «μοιράσει» στις ΠΑΕ ένα «σχέδιο ανακοίνωσης», έφερε την αντίδραση Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» εξέδωσαν οργισμένη ανακοίνωση, με την οποία ξεκαθαρίζουν ότι αρνήθηκαν να υπογράψουν αυτό το «σχέδιο ανακοίνωσης», το οποίο χαρακτηρίζουν ως μια «επαίσχυντη φίμωση όλων όσων καταγγέλλουν τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου».

Ως πρώτη αντίδραση είναι η απόφαση του Στράτου Σωπήλη για αποχώρηση από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της Λίγκας. Επιπλέον, οι «πράσινοι» τονίζουν ότι είναι «σε ανοιχτή γραμμή και με άλλους συλλόγους προκειμένου να βρεθεί μια υγιής λύση που θα βάλει φρένο στη σήψη του ελληνικού ποδοσφαίρου».


Από την άλλη πλευρά, στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αλλά ξεκάθαρα οργισμένη θέση της ΠΑΕ στη συγκεκριμένη εξέλιξη. Χαρακτηρίζουν ως «ξεφτίλα» αυτό που συμβαίνει και τονίζουν ότι πλέον επιβεβαιώνεται η στάση που έχουν να μην εμπιστεύονται Πολιτεία, ΕΠΟ και Λίγκα και να κινηθούν κοινοποιώντας το πρόβλημα σε διεθνές επίπεδο!

Keywords
Τυχαία Θέματα