Πανελλαδικό συλλαλητήριο ΠΑΜΕ

Κάλεσμα στους εργαζόμενους να γυρίσουν τη πλάτη στις αυταπάτες και σε όσους υπόσχονται δήθεν νέες κυβερνητικές λύσεις απηύθυνε ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας από το πανελλαδικό συλλαλητήριο κατά της οικονομικής πολιτικής, που οργάνωσε το ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα. Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο κέντρο.

Οκ. Κουτσούμπας τόνισε ότι «η αντίσταση, ο αγώνας και

η λαϊκή συμμαχία είναι η λύση για να υπάρξει σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους, για κατάργηση της φοροληστείας και ανάκτηση όλων των απωλειών των προηγούμενων χρόνων». Κάλεσε τον λαό «να γυρίσει την πλάτη σε όσους δήθεν υπόσχονται νέες κυβερνητικές λύσεις και στους νέους μεσσίες που θαμας οδηγήσουν σε νέους αντιλαϊκούς κατήφορους».

Οκ. Κουτσούμπας είπε ότι ανανεώνεται το ραντεβού για τη μεγάλη πανελλαδική απεργία της 27ης Νοεμβρίου και κάλεσε σε οργάνωση της πάλης των εργαζομένων ώστε να ανοίξει ο δρόμος για το συμφέρον του λαού και τοκαλό του τόπου.

Ανολιγουν σταδιακά οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα σε Ομόνοια,πλατεία Κάνιγγος, Προπύλαια, Μοναστηράκι,Στύλους Ολυμπίου Διός, Ευαγγελισμό,πλατεία Καραϊσκάκη, πλατεία Κοτζιά καιΠεδίον του Άρεως.

Για αύριο οι εμποροϋπάλληλοιέχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία, με αφορμήτο άνοιγμα των καταστημάτων, λόγω τωνενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων, έωςτις 10 Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα