Νέο ξεκίνημα για την Αθήνα

Για ένα νέο ξεκίνημα μίλησε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης κατά την τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων στο Αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84.Αναφερόμενος στην προηγούμενη τετραετία, ο κ.Καμίνης τόνισε ότι «η Αθήνα άντεξε και η κοινωνική συνοχή διατηρήθηκε» και επεσήμανε ότι οι βάσεις έχουν μπει και το έργο θα συνεχιστεί. Γόνιμη χαρακτήρισε την προηγούμενη θητεία

του δημάρχου Γιώργου Καμίνη, ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, κάνοντας λόγο για την πιο δύσκολη δημαρχιακή τετραετία, λόγω της κρίσης.

«Ο δικός μας όρκος αποτελεί το συμβόλαιο το οποίο συνάψαμε με τους πολίτες προεκλογικά», δήλωσε στον ΑΘΗΝΑ 9,84 ο επικεφαλής της Ανοικτής Πόλης Γαβριήλ Σακελλαρίδης. «Θα αγωνιστούμε για μια Αθήνα που θα είναι πόλη της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της δημοκρατίας, ενάντια σε φασισμό και ρατσισμό» κατέληξε.

«Και εμείς θα συμβάλλουμε να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δυνατή σύνθεση ιδεών και απόψεων γιατί αυτά που μας ενώνουν για την Αθήνα είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν» υπογράμμισε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, επικεφαλής της παράταξης Αθήνα Μπορείς.

«Ο ρόλος και η θέση η δική μας είναι της πιο δυναμικής αντιπολίτευσης για να δώσουμε ανάσα στα λαϊκά νοικοκυριά της Αθήνας» τόνισε ο Νίκος Σοφιανός επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης.

«70 χρόνια μετά την απελευθέρωση της Αθήνας από τους νεοναζί αγωνιζόμαστε για μια πόλη αντιφασιστική» δήλωσε ο Πέτρος Κωνσταντίνου επικεφαλής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

«Δεσμευτήκαμε να υπηρετήσουμε αυτό που έχουμε αναλάβει» είπε ο Βασίλης Καπερνάρος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Αθήνα το Σπίτι μας

«Θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε τα σοβαρά προβλήματα της πόλης και τα προβλήματα του συλλόγου του Παναθηναϊκού» επεσήμανε ο Νίκος Αβραμίδης, επικεφαλής του Παναθηναικού Κινήματος για την Αθήνα.

Με ειδική άδεια παραβρέθηκε στην ορκωμοσία ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος επιστρέφει συνοδεία αστυνομικών, στις φυλακές Κορυδαλλού. Συγκέντρωση κατά της εκπροσώπησης της Χρυσής Αυγής στο δήμο οργάνωσαν αντιφασιστικές οργανώσεις, ενώ συγκέντρωση έξω από την Τεχνόπολη, έκανε και ομάδα υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής.

Προηγούμενη είδηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα