Κόκκινα δάνεια ενόψει της διαπραγμάτευσης

Συνάντηση των υπουργών Οικονομίας Γκίκα Χαρδούβελη και Ανάπτυξης Νίκου Δένδια, ενόψει της διαπραγμάτευσης με την τρόικα την ερχόμενη εβδομάδα στο Παρίσι. Ο κ. Δένδιας, εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση για την προστασία της πρώτης κατοικίας όσων δανειοληπτών αποδεδειγμένα, αδυνατούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους, ακόμα και μη λαμβάνοντας υπόψιν- σύμφωνα με πληροφορίες- τη θέση της τρόικας. Το θέμα των κόκκινων δανείων εξάλλου, ήταν στο επίκεντρο των συναντήσεων του κ. Δένδια με αντιπροσωπείες

βουλευτών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Τέλος Οκτωβρίου θα είναι έτοιμες οι αναλογιστικές μελέτες για τα ασφαλιστικά ταμεία, τόνισε στέλεχος του υπουργείου Εργασίας μετά τη συνάντηση που είχαν ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση ενόψει της διαπραγμάτευσης με την τριμερή στο Παρίσι.

Ο κ. Δένδιας εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση για την προστασία της πρώτης κατοικίας όσων δανειοληπτών αποδεδειγμένα, αδυνατούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους, ακόμα και μη λαμβάνοντας υπόψιν- σύμφωνα με πληροφορίες- τη θέση της τρόικας. Το θέμα των κόκκινων δανείων εξάλλου, ήταν στο επίκεντρο των συναντήσεων του κ. Δένδια με αντιπροσωπείες βουλευτών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα