Ώρα... αστέρων

Πρεμιέρα για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Λεβερκούζεν την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μετά από ένα διάστημα δύο μηνών το...σεντόνι ανεμίζει και πάλι. Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει με τα δύο πρώτα ματς της φάσης των 16. Το σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στην Αγγλία με την Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα σε μία αναμέτρηση που για πολλούς θα μπορούσε να είναι και ο τελικός της διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα
του με τους Ισπανούς να ψάχνουν το αποτέλεσμα που θα τους βάλει σε θέση οδηγού ενόψει και του επαναληπτικού.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο τεχνικός της Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σέρχιο Αγκουέρο καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Φερναντίνιο. Από την πλευρά του ο Τάτα Μαρτίνο δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών. Επίσημη προϊστορία ανάμεσα στους δύο αντιπάλους δεν υπάρχει καθώς οι δύο τους έχουν παίξει αντίπαλοι μόνο σε έξι φιλικά παιχνίδια με τις νίκες να είναι μοιρασμένες.

Στο άλλο ματς της βραδιάς που μπορεί να μην έχει την λάμψη του Σίτι-Μπάρτσα, η Μπάγερν Λεβερκούζεν φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία είναι και το ξεκάθαρο φαβορί. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φόρμα το τελευταίο διάστημα καθώς μετά το αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Στουτγκάρδη ήρθε και η εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα από την Σάλκε.

Όσο για την ομάδα του Λοράν Μπλαν, την Παρασκευή νίκησε με 3-0 την Βαλενσιέν και παρέμεινε στο +5 από την δεύτερη του πρωταθλήματος, Μονακό. Το απουσιολόγιο των δύο ομάδων έχει αρκετά ονόματα γραμμένα καθώς ο Σάμι Χίπια θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ντερντιγιόκ, Κρούζε, Τσαν και ο Μπλαν των Καβάνι, Ζαλέ, Καμαρά.
Keywords
Τυχαία Θέματα