Ομαλοποιημένη η κατάσταση στα ΑΤΜ

Ομαλοποιημένη, σε σχέση με χθες, παρουσιάζεται η κατάσταση στα περισσότερα μηχανήματα ανάληψης ΑΤΜ του κέντρου της Αθήνας. Μικρές ουρές 5-6 ατόμων παρατηρούνται μόνο στα ΑΤΜ της Εθνικής Τραπέζης επί της Καραγεώργη Σερβίας στην πλατεία Συντάγματος, τα οποία όπως μας είπαν άνθρωποι του υποκαταστήματος τροφοδοτήθηκαν από νωρίς το πρωί με χρήμα.

Κατά συνέπεια ο κόσμος μπορεί

και τραβάει κανονικά με την κάρτα του το ποσό των 60 ευρώ που έχει ορίσει η κυβέρνηση ως ανώτατο όριο ανάληψης.

Να σημειώσουμε οτι μικροπροβλήματα παρατηρούνται μόνο σε κάποια ΑΤΜ υποκαταστημάτων της οδού Πανεπιστημίου όπου μέχρι πρίν από λίγο υπήρχαν ελλείψεις σε εικοσάρικα με αποτέλεσμα το μηχάνημα να δίνει μόνο πενηντάευρα.

Εντούτοις, λίγο παρακάτω σε υποκαταστήματα της ίδιας τράπεζας, στην πλατεία Κοραή, τα μηχανήματα ανάληψης βγάζουν κανονικά εικοσάρικα. Κλείνοντας να προσθέσουμε ότι στα υποκαταστήματα που βρίσκονται γύρω από την πλατεία Συνταγματος υπάρχουν δεκάδες ξένα τηλεοπτικά συνεργεία (από Κίνα, Ιαπωνία, Ισπανία, Ιταλία κ.α) που τραβάνε πλάνα στα ΑτΜ παρά το γεγονός οτι δεν υπάρχει ουρά απο κόσμο. Επίσης υπάρχει η παρουσία της Αστυνομίας για κάθε ενδεχόμενο.

Ρεπορτάζ΅Κώστας Κορέλλης

Keywords
Τυχαία Θέματα