Όλα για τη νίκη

Με μοναδικό στόχο τη νίκη η Εθνική μας αντιμετωπίζει στις 21:45 το βράδυ τη Ρωσία στη Βαρσοβία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α' ομίλου του Εuro 2012.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης για να προκριθεί στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος , ανεξαρτήτως αποτελέσματος στον άλλο αγώνα του ομίλου Πολωνία - Τσεχία.

Οι παίκτες της Εθνικής μας δείχνουν έτοιμοι για τον αποψινό αγώνα λέγοντας: " θα μπούμε στο γήπεδο για να νικήσουμε".

Όσον αφορά τις σκέψεις του Φερνάντο

Σάντος για το αρχικό σχήμα, τη «γαλανόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σηφάκης και μπροστά του θα βρίσκονται – από δεξιά προς αριστερά – οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Τζαβέλλας.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κατσουράνης, ενώ λίγο πιο μπροστά θα είναι ο Καραγκούνης (σήμερα συμπληρώνει τις 120 συμμετοχές στην Εθνική και ισοφαρίζει τον Θοδωρή Ζαγοράκη) με τον Μανιάτη. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Γκέκας.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Χολέμπας, Φωτάκης, Φορτούνης, Τζόρβας, Μαλεζάς, Μάκος, Νίνης, Φετφατζίδης, Λυμπερόπουλος και Μήτρογλου.

Αν, λοιπόν, η «γαλανόλευκη» νικήσει τους Ρώσους, τότε οι δύο ομάδες ισοβαθμούν και ευνοείται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα λόγω καλύτερου αποτελέσματος στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Αν υπάρξει νικητής στο Πολωνία-Τσεχία, θα περάσουμε ως δεύτεροι στα προημιτελικά. Αν το ματς λήξει ισόπαλο (και η Ελλάδα νικήσει τη Ρωσία) θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία Ρωσίας-Ελλάδας-Τσεχίας. Και σ' αυτή την περίπτωση θα μένουν έξω οι Τσέχοι λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων και εμείς περνάμε ως πρώτοι στην επόμενη φάση, μόνο αν νικήσουμε τους Ρώσους με τρία γκολ διαφορά.

Η βαθμολογία του Α' ομίλου

Ρωσία 4 (5-2)
Τσεχία 3 (3-5)
Πολωνία 2 (2-2)
Ελλάδα 1 (2-3)

Τα ματς της 3ης αγωνιστικής

Ελλάδα-Ρωσία (21:45, ΕΤ-1)
Πολωνία-Τσεχία (21:45, ΝΕΤ)

Keywords
Τυχαία Θέματα