Όλα για όλα ο ΟΣΦΠ

Όλα για όλα παίζει ο Ολυμπιακός μέσα στο «Βεστφάλεν» με αντίπαλο τη Ντόρτμουντ στις 21:45, για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.Μετά τη νίκη του μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί της γερμανικής ομάδας ο Ολυμπιακός μπήκε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Με νίκη στο «Βεστφάλεν» οι «ερυθρόλευκοι» ουσιαστικά κλειδώνουν την τρίτη θέση του ομίλου και στους επόμενους

δύο αγώνες θα δώσουν τα ρέστα τους για μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Κοστάντσο παρά τις μουρμούρες των τελευταίων ημερών μετά το ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ. Στην άμυνα θα χρησιμοποιήσει τους Μέλμπεργκ, Αβ. Παπαδόπουλο, αριστερά τον Μαρκάνο και δεξιά έναν εκ των Μανιάτη και Τοροσίδη.

Στη μεσαία γραμμή η μία θέση έχει ήδη καπαρωθεί από τον Ορμπάιθ και η άλλη παίζεται ανάμεσα στον Φέισα και τον Μακούν με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα. Ο Χολέμπας θα παίξει στο αριστερό άκρο, ο Μιραλάς στο δεξί και ο Ιμπαγάσα σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τζιμπούρ.

Με το ίδιο σύστημα θα παρατάξει την Βέρντερ και ο Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Σμέλτσερ, Χούμελς, Σούμποτιτς, Λάιτνερ ή Μπέντερ, Κελ, Γκέτσε, Καγκάβα, Πέρισιτς και Λεβαντόφσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα