"ΟΚ" σε Ελληνική Τεχνοδομική Άνεμος για εισαγωγή στο Χ.Α.

H Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών κατά τη συνεδρίαση της 27ης Ιουνίου 2014 αποδέχθηκε την αίτηση της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟ∆ΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε. ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» για την εισαγωγή του συνόλου των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χ.Α., υπό την προϋπόθεση επίτευξης επαρκούς διασποράς σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό του Χ.Α.

Επίσης, η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την καταρχήν καταλληλότητα της εταιρείας «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΛΓΗΣ» με δ.τ. «Algae Farms (Hellas)» για την ένταξη του συνόλου των μετοχών της στην ΕΝ.Α. ΣΤΕΠ, υπό τις εξής προϋποθέσεις:
α) κάλυψης του συνόλου της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου (100%) μέσω του Ηλεκτρονικού Βιβλίου Προσφορών (Η.ΒΙ.Π.) και της επίτευξης ελάχιστης διασποράς τουλάχιστον 50 προσώπων,
β) περαιτέρω ανάλυσης σεναρίου ευαισθησίας στο επιχειρηματικό σχέδιο και,
γ) συμμετοχής στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας των προσώπων που είναι υπεύθυνα για την στρατηγική υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου.

Επιπλέον, η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποδέχθηκε την αίτηση της εταιρίας «ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» για την απόκτηση της ιδιότητας του Συμβούλου στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Τέλος η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των1.130.180 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «COMPUCON ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Α.Β.Ε.Ε», νέας ονομαστικής αξίας εκάστης € 7,92, που προέκυψαν από το Reverse Split των μετοχών της, σε αντικατάσταση των 12.431.980 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας.

Ως ημερομηνία προσωρινής παύσης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών της εταιρίας ορίστηκε η 2η Ιουλίου 2014. Δικαιούχοι των νέων μετοχών είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 4η Ιουλίου 2014. Επίσης, η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών ενημερώθηκε για τις διαδοχικές μειώσεις της ονομαστικής αξίας της μετοχής της ίδιας εταιρίας από € 7,92 σε € 1,82 και από € 1,82 σε € 0,44. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των 1.130.180 νέων μετοχών, με τελική νέα ονομαστική αξία εκάστης € 0,44 ορίστηκε η 8η Ιουλίου 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα