Οι πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ατρόμητου

ΠΑΟΚ και Ατρόμητος αγωνιούν για την κλήρωση των πλέι οφ του Europa League και η UEFA μείωσε τους πιθανούς αντιπάλους, χωρίζοντας τις 62 ομάδες σε έξι γκρουπ ισχυρών-αδύνατων, από τα οποία θα προκύψουν τα ζευγάρια.

Σε έξι μικρότερα γκρουπ χώρισε η UEFA το πρωί της Παρασκευής τους 62 υποψήφιους για τους ομίλους του Europa League
ενόψει της κλήρωσης, που θα λάβει χώρα στις 14:00GR στη Νιόν της Ελβετίας.

Ο ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε στο τέταρτο γκρουπ, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι Στουτγκάρδη (Γερμανία), Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία), Τσερνομόρετς (Ουκρανία) και Μπέτις (Ισπανία), τις οποίες δεν θα αντιμετωπίσει, καθώς βρίσκονται στους ισχυρούς, όπως και ο Δικέφαλος.

Πιθανοί αντίπαλοι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι οι Γιάμπλονετς (Τσεχία), Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Ριέκα (Κροατία), Σεντ Γκάλεν (Ελβετία) και Σκεντερμπέου (Αλβανία).

Ο Ατρόμητος είναι στο δεύτερο γκρουπ μαζί με τις επίσης αδύνατες Ακτόμπε (Καζακστάν), Απόλλωνα Λεμεσού (Κύπρος), Χαφναρφιόρντουρ (Ισλανδία) και Πετρολούλ Πλοϊέστι (Ρουμανία), που δεν θα βρει στο δρόμο του.

Οι υποψήφιες αντίπαλοι της ομάδας του Περιστερίου είναι οι Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία), Γκενκ (Βέλγιο), Άλκμααρ (Ολλανδία), Σουόνσι (Αγγλία) και Νις (Γαλλία).

Οι αγώνες θα γίνουν στις 22 κα 29 Αυγούστου αντίστοιχα, ενώ στις 30 Αυγούστου θα γίνει η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων.
Keywords
Τυχαία Θέματα