Οι Έλληνες θεοί του Πέρσι Τζάκσον

Νέο βιβλίο με πιθανό τίτλο «Οι Έλληνες θεοί του Πέρσι Τζάκσον» έχει στα σκαριά ο Αμερικανός συγγραφές Ρικ Ραϊόρνταν.

Ο συγγραφέας έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής με τη σειρά μυθιστορημάτων «Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι», που εκδίδονται στη χώρα μας από τις εκδόσεις ΠΑΠΥΡΟΣ, ενώ το πρώτο του μυθιστόρημα «Ο Πέρσι Τζάκσον και η Κλοπή της Αστραπής» έχει ήδη γυριστεί ταινία από την 20th Century Fox. Η νέα

ταινία, που μεταφέρει το δεύτερο στη σειρά βιβλίο «Ο Πέρσι Τζάκσον και η Θάλασσα των Τεράτων», αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες, στη χώρα μας, τον Δεκαπενταύγουστο.

Το πρωί ο Ραϊόρνταν έγραψε στον λογαριασμό του στο Τουΐτερ, πως εργάζεται πάνω σε μια νέα ιδέα, με τον γνωστό ήρωα Πέρσι Τζάκσον, αλλά υπογράμμισε πως δεν πρόκειται για μια νέα περιπέτεια του Πέρσι (Περσέας) και πως δεν συνδέεται με τα προηγούμενα βιβλία. «Ο Πέρσι, ο γιος του Ποσειδώνα, θα είναι απλά ο αφηγητής» πρόσθεσε.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν έχει ακόμη σκεφτεί την ημερομηνία έκδοσης του νέου βιβλίου του, αλλά αυτό είναι ήδη γνωστό είναι πως τον Οκτώβριο κυκλοφορεί το βιβλίο του «Το Σπίτι του Άδη».

Η επόμενη μεγάλη σειρά του Ραϊόρνταν θα έχει να κάνει την σκανδιναβική μυθολογία και τους θεούς Θορ και Όντιν και θα κινείται στο ίδιο πνεύμα με τις προηγούμενες περιπέτειες του Πέρσι με τους Ολύμπιους. Σύμφωνα με τον ίδιο, η τελευταία σειρά μυθιστορημάτων του, θα εστιάζει στην αιγυπτιακή μυθολογία.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Ο Πέρσι Τζάκσον και η Θάλασσα των Τεράτων»:

Keywords
Τυχαία Θέματα