«Οι αλλαγές είναι προνόμιο του πρωθυπουργού»

«Οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα είναι αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού. Δεν υπάρχουν επιθυμίες στην πολιτική», δήλωσε πριν από λίγο ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ερωτηθείς για τον επικείμενο ανασχηματισμό και το εάν επιθυμεί να παραμείνει στη συγκεκριμένη θέση. «Φεύγω με ψηλά το κεφάλι. Δεν νοιώθω εξιλαστήριο θύμα γιατί κάτι πήγε στραβά. Αυτοί που νοιώθουν ότι κάτι έχει πάει στραβά, ας κοιτάξουν τα δικά τους πεπραγμένα», τόνισε ο απελθών γενικός
γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, αποχαιρετώντας- παρόντος του υπουργού Οικονομικών- τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ.

Ερωτηθείς εάν υποχρεώθηκε σε παραίτηση, δήλωσε ότι «δεν έχει κανένας το ανάστημα να μου ζητήσει να παραιτηθώ. Παραιτούμαι γιατί πρέπει να παραιτηθώ».

Σε άλλη δε ερώτηση, «εάν πιστεύει ότι τα μέτρα που έλαβε στη θητεία του, έκαναν καλό στον ελληνικό λαό» απάντησε ότι «δεν έχω πάρει κανένα μέτρο. Όλα τα μέτρα τα παίρνει η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση. Η δουλειά μου ήταν να τα υλοποιώ.

Το Υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε πριν απο λίγο ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη της θέσης του Γενικού Γραμματέα από αύριο έως και τις 15 Ιουνίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα