Ο Τύπος του Σαββάτου

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ποιες οι ρυθμίσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη"

«Τις "μαύρες τρύπες" του προϋπολογισμού επιχειρεί να κλείσει η κυβέρνηση με την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών που ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο και αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή την Τρίτη».

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής: "Πολιτικό στριπτίζ για 9 1/2 εβδομάδες"

«Από
σήμερα ως τα μέσα Μαρτίου η κυβέρνηση Παπαδήμου και τα κόμματα που τη στηρίζουν καλούνται να επιβάλουν ένα "δεύτερο κύμα" εσωτερικής υποτίμησης προκειμένου να αποτρέψουν την επιστροφή στη δραχμή και να εξασφαλίσουν κρατική χρηματοδότηση ως το 2015».

ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "Οι αλλαγές στις συντάξεις σε ΙΚΑ ΔΕΚΟ, Τράπεζες"

"Τι πρέπει να προσέξουν οι ασφαλισμένοι. Αναλυτικά παραδείγματα κατά περίπτωση για άνδρες και γυναίκες. Τι ισχύει για τρίτεκνους και διπλοσυνταξιούχους".

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Βίλες και offshore με ιδιοκτήτες εφοριακούς!"

"Στο στόχαστρο του οικονομικού εισαγγελέα βρίσκεται ομάδα πρώην και νυν εφοριακών για τους οποίους υπάρχουν καταγγελίες ότι διαθέτουν πανάκριβες βίλες, πολυτελή ξενοδοχεία και offshore εταιρείες".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "Οι αξιωματικοί στη γραμμή με την... καραβάνα"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σήμερα μέχρι και ο Ταγματάρχης σε συσσίτια, που προσφέρει κάθε Μονάδα. Αύριο, στα σίγουρα, θα έλθει και η σειρά των Ταξίαρχων και Υποστράτηγων. Και λίγο αργότερα και του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων".

Η ΕΠΟΧΗ: "Κόκκινες γραμμές χωρίς μπλε, πράσινους, μαύρους κόκκους"

Η εφημερίδα γράφει ότι "η κυβέρνηση και προφανώς τα κόμματα που τη στηρίζουν, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ- ΛΑΟΣ- ΔΗΣΥ διά στόματος Λ. Παπαδήμου δήλωσε ότι η μόνη κόκκινη γραμμή είναι η σωτηρία της πατρίδας".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Επικίνδυνες αναβολές και καθυστερήσεις"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "οι συνεχείς καθυστερήσεις και αναβολές στην υλοποίηση των δεσμεύσεων της Αθήνας έναντι των δανειστών της ενέχουν τον κίνδυνο περαιτέρω χρονικής μετάθεσης του νέου προγράμματος στήριξης, με ότι αυτό συνεπάγεται".

Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: "Λύσεις που εξασφαλίζουν σίγουρα τις καταθέσεις σας"

Η εφημερίδα γράφει ότι "ποιοι και πως βγάζουν νόμιμα τα χρήματά τους στο εξωτερικό και πόσο τους στοιχίζει. Πότε συμφέρει η αγορά ομολόγων από χώρες του σκληρού πυρήνα του ευρώ όπως η Γερμανία, η Αυστρία και η Ολλανδία".

Κυριακάτικη ΑΥΓΗ: "Ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο;"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ο πρωθυπουργός αποδέχεται όλες τις αξιώσεις της τρόικας και μεταφέρει τους εκβιασμούς στην ελληνική κοινωνία με τις ευλογίες του Προέδρου της Δημοκρατίας".

Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Μόνο με τη δραχμή σώζεται η Ελλάδα"

Η εφημερίδα γράφει ότι "αυτή την εβδομάδα κρίνεται η παραμονή της χώρας στο ευρώ [EUR=X] Σχετικά άρθρα . Με το ευρώ θα συνεχίζει να βουλιάζει στα χρέη και στη φτώχεια, βαδίζοντας με μαθηματική ακρίβεια σε κοινωνική έκρηξη που θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την ίδια την ακερ
Keywords
Τυχαία Θέματα