Ο Τύπος του Σαββάτου

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου και τα σενάρια για την επόμενη ημέρα των εκλογών, είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα.Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Αύριο... γυρίζει σελίδα η Ελλάδα...- Ισχυρή εντολή στον Αντ. Σαμαρά "να

τα αλλάξει όλα" »

ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: «Νέα Δημοκρατία- Ψήφος νίκης ψήφος ελπίδας- Ο λαός εμπιστεύεται τον Αντώνη Σαμαρά. Οι Ελληνες επιθυμούν σταθερότητα και προοπτική. Αυτοδύναμη κυβέρνηση για να βγούμε από το τέλμα. Εφτασε η ώρα για μια πολιτική ανάπτυξης»

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: «Η μεγάλη απόφαση Ευρώ και σταθερότητα ή ακυβέρνητη Πολιτεία. Οι εκτιμήσεις για την 6η Μαΐου και τα σενάρια της επόμενης μέρας»

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: «Όταν ο Μιχαλολιάκος προλόγιζε "το αστραφτερό σκοτάδι του εωσφόρου"!!!- Οι "ανορθόδοξες" ποιητικές... ανησυχίες του ΓΓ της Χρυσής Αυγής»

ΕΣΤΙΑ: «Ώρα ευθύνης για τους πολίτες- Τι διακυβεύεται στις αυριανές εκλογές»

Η ΕΠΟΧΗ: «ΣΥΡΙΖΑ ζήτημα ζωής και αξιοπρέπειας»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Τα "κλειδιά" της κάλπης- Τα ποσοστά των κομμάτων και ο συσχετισμός δυνάμεων καθορίζουν την επόμενη μέρα»

Η ΝΙΚΗ: «Το "θρίλερ" της κάλπης και ο εφιάλτης της δραχμής. Η πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Μεταπολίτευσης»

Κυριακάτικη ΑΥΓΗ: «Αν όχι τώρα, πότε... Η Αριστερά υπάρχει και είναι εδώ για να σταθεί εμπόδιο στην εξαθλίωση και να σφραγίσει τη νέα εποχή, τη νέα μεταπολίτευση»

Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: «Μοναδική εγγύηση σταθερότητας ο Αντώνης Σαμαράς- Για να μη μείνει ακυβέρνητη η χώρα και πάμε ολοταχώς σε χρεοκοπία»

Κυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Τι θα συμβεί, αν... Τα μυστικά των κομματικών παρασκηνίων λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η μάταιη προσπάθεια του Βενιζέλου να ξεκολλήσει από το 15%. Το καλό, το κακό και το ευτυχές σενάριο για τον Αντ. Σαμαρά»

Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Το ΚΚΕ δεν μπορούν να το βάλουν στο χέρι- Δήλωση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για την αντιΚΚΕ παρέμβαση του Κων. Μητσοτάκη»

Ο ΛΟΓΟΣ της Κυριακής: «Η οργή του λαού φοβίζει τους... μεγάλους. "Στο κόκκινο" τα κομματικά επιτελεία μέχρι την τελευταία στιγμή»

ΤΑ ΝΕΑ: «Η ώρα των πολιτών- Με το σκληρό δίλημμα -παραμονή στο ευρώ ή χρεοκοπία- προσέρχονται στις κάλπες οι ψηφοφόροι, στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών, που θα κρίνει την πορεία της χώρας»

ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: «Κάλπες τρόμου- Αγωνία και αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα. Ποια κόμματα απειλούνται με ανατροπές και διασπάσεις»

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: «Η πρωτιά της Ν.Δ. εγγύηση διακυβέρνησης. Το στοίχημα της κάλπης και η ανάγκη στα σταθερότητα»

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: «Εν βρασμώ ψυχής- Ξεσπάει άγρια στις κάλπες ο κόσμος για το Μνημόνιο- Νύχτα τρόμου με γκάλοπ ακυβερνησίας. Μεγάλες δυσκολίες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στη συσπείρωση της κομματικής βάσης»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ: «Οι εκλογές φεύγουν, το Μνημόνιο μένει. Η καυτή λίστα Παπαδήμου για τα νέα μέτρα που υποχρεούνται να πάρει η κυβέρνηση»

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: «Ιδού όσα κρύβουν οι κάλπες! Οσα θα διαβάσετε στις "μέσα" σελίδες είναι οι πραγματικές

Keywords
Τυχαία Θέματα