Οι εκλογές στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

10:33 5/5/2012 - Πηγή: NewsBomb

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου και τα σενάρια για την επόμενη ημέρα είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Αύριο... γυρίζει σελίδα η Ελλάδα...- Ισχυρή εντολή στον Αντ. Σαμαρά "να

τα αλλάξει όλα" ".

ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: " Νέα Δημοκρατία- Ψήφος νίκης ψήφος ελπίδας- Ο λαός εμπιστεύεται τον Αντώνη Σαμαρά. Οι Έλληνες επιθυμούν σταθερότητα και προοπτική. Αυτοδύναμη κυβέρνηση για να βγούμε από το τέλμα. Έφτασε η ώρα για μια πολιτική ανάπτυξης".

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Η μεγάλη απόφαση Ευρώ και σταθερότητα ή ακυβέρνητη Πολιτεία. Οι εκτιμήσεις για την 6η Μαΐου και τα σενάρια της επόμενης μέρας".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "Όταν ο Μιχαλολιάκος προλόγιζε "το αστραφτερό σκοτάδι του εωσφόρου"!!!- Οι "ανορθόδοξες" ποιητικές... ανησυχίες του ΓΓ της Χρυσής Αυγής".

ΕΣΤΙΑ: "Ώρα ευθύνης για τους πολίτες- Τι διακυβεύεται στις αυριανές εκλογές".

Η ΕΠΟΧΗ: "ΣΥΡΙΖΑ ζήτημα ζωής και αξιοπρέπειας".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Τα "κλειδιά" της κάλπης- Τα ποσοστά των κομμάτων και ο συσχετισμός δυνάμεων καθορίζουν την επόμενη μέρα".

Η ΝΙΚΗ: "Το "θρίλερ" της κάλπης και ο εφιάλτης της δραχμής. Η πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Μεταπολίτευσης".

Κυριακάτικη ΑΥΓΗ: "Αν όχι τώρα, πότε... Η Αριστερά υπάρχει και είναι εδώ για να σταθεί εμπόδιο στην εξαθλίωση και να σφραγίσει τη νέα εποχή, τη νέα μεταπολίτευση".

Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Μοναδική εγγύηση σταθερότητας ο Αντώνης Σαμαράς- Για να μη μείνει ακυβέρνητη η χώρα και πάμε ολοταχώς σε χρεοκοπία".

Κυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Τι θα συμβεί, αν... Τα μυστικά των κομματικών παρασκηνίων λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η μάταιη προσπάθεια του Βενιζέλου να ξεκολλήσει από το 15%. Το καλό, το κακό και το ευτυχές σενάριο για τον Αντ. Σαμαρά".

Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Το ΚΚΕ δεν μπορούν να το βάλουν στο χέρι- Δήλωση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για την αντιΚΚΕ παρέμβαση του Κων. Μητσοτάκη".

Ο ΛΟΓΟΣ της Κυριακής: "Η οργή του λαού φοβίζει τους... μεγάλους. "Στο κόκκινο" τα κομματικά επιτελεία μέχρι την τελευταία στιγμή".

ΤΑ ΝΕΑ: "Η ώρα των πολιτών- Με το σκληρό δίλημμα -παραμονή στο ευρώ ή χρεοκοπία- προσέρχονται στις κάλπες οι ψηφοφόροι, στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών, που θα κρίνει την πορεία της χώρας".

ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: "Κάλπες τρόμου- Αγωνία και αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα. Ποια κόμματα απειλούνται με ανατροπές και διασπάσεις".

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Η πρωτιά της Ν.Δ. εγγύηση διακυβέρνησης. Το στοίχημα της κάλπης και η ανάγκη στα σταθερότητα".

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: "Εν βρασμώ ψυχής- Ξεσπάει άγρια στις κάλπες ο κόσμος για το Μνημόνιο- Νύχτα τρόμου με γκάλοπ ακυβερνησίας. Μεγάλες δυσκολίες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στη συσπείρωση της κομματικής βάσης".

ΤΟ ΑΡΘΡΟ: "Οι εκλογές φεύγουν, το Μνημόνιο μένει. Η καυτή λίστα Παπαδήμου για τα νέα μέτρα που υποχρεούνται να πάρει η κυβέρνηση".

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: "Ιδού όσα κρύβουν οι κάλπες! Όσα θα διαβάσετε

Keywords
Τυχαία Θέματα