Ο Τύπος της Τετάρτης

Η υστέρηση των εσόδων στο πρώτο δίμηνο, τα έκτακτα μέτρα που μελετάει το υπουργείο Οικονομικών, η κατάργηση των επιδομάτων, η αναγνώριση των πλασματικών χρόνων εργασίας για συνταξιοδότηση και η εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο κατά της Λιβύης κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την Τετάρτη.

   
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Οι πρασινοφρουροί και οι Κλαδικές ξανάρχονται!..".

Η εφημερίδα γράφει ότι "το κομματικό κράτος του ΠΑΣΟΚ
επιστρέφει δριμύτερο διεκδικώντας την πλήρη άλωση του δημοσίου τομέα με την τοποθέτηση -χωρίς να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες- «ημετέρων» στις θέσεις-κλειδιά".

  
ΑΥΡΙΑΝΗ: "Χρεωκόπησαν και τους Δήμους".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "ένα βήμα πριν το λουκέτο βρίσκονται οι Δήμοι της χώρας καθώς αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν σε στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους, να πληρώσουν τους εργαζομένους τους και τις λειτουργικές τους δαπάνες".

  
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Φον Δρούτσας σε νέες περιπέτειες".

Η εφημερίδα γράφει ότι "πολλαπλά εκτεθειμένος είναι ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας ο οποίος με τους χειρισμούς τους (μαζί φυσικά με τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου) στο θέμα της Λιβύης οδηγεί τη χώρα σε νέες περιπέτειες".

  
ΕΘΝΟΣ: "Στο τραπέζι νέα έκτακτη εισφορά για το 2011".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "πρόσθετα μέτρα για την κάλυψη της «μαύρης τρύπας» του προϋπολογισμού ετοιμάζει η κυβέρνηση. Στο τραπέζι υπάρχει πρόταση για επιβολή νέας έκτακτης εισφοράς, τώρα σε ελεύθερους επαγγελματίες".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Θέλουν και... δεύτερη ευκαιρία για να τον ξανασταυρώσουν!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "λίγο πριν πεθάνει ο καμπαλιστής ραββίνος Γιτζάκ Καντούρι «πληροφόρησε» τους χιλιάδες οπαδούς του ότι ο Ιησούς Χριστός... επιστρέφει στο Ισραήλ. Εγραψε μάλιστα και σχετικό σημείωμα ζητώντας να παραμείνει σφραγισμένο για ένα έτος, μετά τον θάνατό του. Είπε, επιπροσθέτως, ότι ο Μεσσίας θα επανεμφανιστεί μετά τον θάνατο του Αριέλ Σαρόν".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Παπακωνσταντίνου: Αποτύχαμε εσείς όμως θα πληρώσετε".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "κοντά στο Πάσχα «σουβλίζουν» τον Ελληνα φορολογούμενο. Ερχεται και η τρόικα για τον... επιτάφιο. Παπακωνσταντίνου: «Δεν θα υπάρξει οριζόντια μείωση μισθών, δεν θα αυξηθούν οι φορολογικοί συντελεστές, δεν θα μειωθούν οι δημόσιες επενδύσεις. Ενεργοποίηση μηχανισμού τιτλοποιήσεων μελλοντικών εσόδων από τα διόδια, όπως επί Σημίτη".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "12 τρόποι για αναγνώριση χρόνου".

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "μέσα από 12 τρόπους οι εργαζόμενοι μπορούν να αναγνωρίσουν έως 7 πλασματικά έτη και να συμπληρώσουν τις προϋποθέσεις είτε πρόωρης συνταξιοδότησης είτε «εξόδου» με πλήρη σύνταξη".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σύμβουλος φάντασμα θα «αποφασίσει» για τα 50 δισ. ευρώ".
  
Η εφημερίδα γράφει ότι "μείζον ζήτημα πολιτικής και ηθικής τάξης προκύπτει για τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου από την απόφα
Keywords
Τυχαία Θέματα